Logotips d'organismes oficials
blank

El ‘Festival de los Castillos’ fa parada a Vall-de-roures i portarà un munt de propostes culturals

Entre el dijous i el diumenge tindrem teatre, música, dansa vertical, festival de curts i inclús una proposta d'audiotour pels carrers de la vila

'André y Dorine', de Kulunka Teatro, és una obra de màscares i sense text, que tracta de manera molt tendra l'alzheimer. | Foto: NDM

El Festival de los Castillos arribe en qüestió d’hores a Vall-de-roures. En concret, este mateix dijous. I ho farà amb diferents propostes culturals que portaran el teatre, la música, la dansa i el món audiovisual per un escenari impressionant com és el conjunt històric de la capital del Matarranya. Enguany tindrem cinc propostes diferents, i que començaran demà mateix amb l’obra de teatre ‘Don Quijote somos todos’, de Teatro del Temple, una comèdia basada en l’obra de Cervantes que ha obtingut el reconeixement del públic. Les propostes escèniques seguiran divendres a través de l’espectacle ‘André y Dorine’, de Kulunka Teatro, que a través d’una obra de màscares i sense text tractarà de manera molt tendra sobre l’alzheimer.

De cara al dissabte, tindrem una proposta per al públic familiar amb ‘El flautista de Hamelim’, de Nacho Vilar Producciones, mentre que el diumenge tindrem una doble proposta. Per un costat, una mostra del Festival ‘La mirada tabú’, que ens portarà quatre curtmetratges, i per un altre la proposta de dansa vertical ‘FEI’, i que vindrà a càrrec de La Fam Teatre. Cinc propostes molt interessants a les quals es complementaran més activitats. Per un costat, una entrega de premis que anirà a càrrec de la Fundació Valderrobres Patrimonial. I paral·lelament, i durant tot el cap de setmana, les persones que estiguen interessades podran fer un audiotour per la capital del Matarranya on la cultura és la gran protagonista.

Al respecte, Toño Monzón, el director del festival, va destacar que «al llarg d’estos quatre dies tindrem propostes molt diferents» i va defensar que el castell de Vall-de-roures és un espai espectacular i que et done moltes possibilitats. El castell és ideal i permet plantejar qualsevol tipus d’espectacle». Un festival que enguany, i donada la situació de pandèmia, manté les limitacions d’aforo, de tal manera que el número màxim d’assistents per espectacle estarà limitat a 300 persones. L’accés a les propostes del diumenge seran gratuïtes, tot i que caldrà recollir les entrades per l’oficina de turisme, igual que l’audiotour, que el podrem descarregar al nostre mòbil gràcies a un QR que estarà instal·lat a la plaça.

Els tiquets per a les propostes que tindrem dijous, divendres i dissabte els tindrem a la mateixa oficina de turisme, o els podem baixar a través de les plataformes online de Ibercaja o Aragontickets.

R. LOMBARTE
blank Mitjans blank