Logotips d'organismes oficials

Pena-roja homenatja els iaios nascuts el 1930 i 1931

El poble va celebrar la seua festa patronal el passat 8 de setembre

Video Thumbnail
20210913 No Festes fins octubre PNRJ ok
Pena-roja va celebrar la seua festa patronal el passat 8 de setembre amb un reconeixement als seus majors. Es van proclamar pregoners als veïns que este any complixen 90 i 91 anys, en esta ocasió van ajuntar dos cinquenes, ja que l'any passat no es va poder celebrar l'homenatge. A banda d'este acte

Pena-roja va celebrar la seua festa patronal el passat 8 de setembre amb un reconeixement als seus majors. Es van proclamar pregoners als veïns que este any complixen 90 i 91 anys, en esta ocasió van ajuntar dos cinquenes, ja que l’any passat no es va poder celebrar l’homenatge.

A banda d’este acte més solemne, durant tota la setmana es van programar diferents activitats culturals orientades als diferents grups d’edat. Va haver-hi espectacle infantil amb Trícolo Traco, jotes amb Antología Aragonesa, l’orquestra Junior’s en format concert i l’actuació en acústic de ‘Los draps’ i la ‘Chanera Folk’.

Tot i que les festes d’este any no han tingut res a veure amb les que se celebraven habitualment, la gent ha comprès la situació i dins de les limitacions va disfrutar amb els actes proposats.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans