Logotips d'organismes oficials

Últims dies per visitar l’exposició Arrels a Vall-de-roures

Els artistes matarranyencs, Joana Boix i Roger Villoro, presenten al seua obra al territori

Video Thumbnail
Últims dies per visitar l'exposició Arrels a Vall de roures
L'oficina municipal de turisme de Vall-de-roures acull l'exposició Arrels de dos jóvens artistes matarranyencs. Es tracta d'una mostra que combina a la perfecció l'escultura en fusta de Roger Villoro, amb les pintures i creacions de Joana Boix. Ella és de Beseit i ell de Vall-de-roures, no es coneix

L’oficina municipal de turisme de Vall-de-roures acull l’exposició Arrels de dos jóvens artistes matarranyencs. Es tracta d’una mostra que combina a la perfecció l’escultura en fusta de Roger Villoro, amb les pintures i creacions de Joana Boix. Ella és de Beseit i ell de Vall-de-roures, no es coneixien prèviament, tot i que viuen en localitats molt pròximes. I va ser en engegar este projecte quan van veure que els seus treballs es complementaven molt bé i que tenien molts temes en comú.

El fil conductor de la mostra són les arrels, tant en un sentit simbòlic com material. Roger Villoro, escultor, ho explica així: és una manera d’expressar-se a través de les arrels, tant arrels físiques que un es trobe pel bosc, com arrels sentimentals que es tenen amb una zona. Joana Boix a través dels seus dibuixos i escultures en escaiola ha tractat el tema de la despoblació, mentre que el treball de Roger Villoro està íntimament lligat a la natura. “Jo oferisc molt treball orgànic, mostrant l’anatomia humana, animal i treballant materials com les arrels” definix Villoro.

Joana Boix, de nom artístic @lazorri.ya, té molta producció artística dedicada a la dona i el que més li agrada és l’escultura, encara que també practica moltes altres tècniques i treballa la il·lustració i la bijuteria. Villoro també és un artista polifacètic. “He treballat molt, tatuatge, pintura, mosaics, restauració… però una vegada vaig tocar l’escultura em vaig quedar en eixe àmbit. Es pot treballar escaiola, fusta, motlles, resines… és un món tan ampli que t’absorbix” diu entusiasmat l’artista.

Es tracta de dos jóvens amb molt de talent i idees compromeses que s’intenten fer camí en el món artístic i a la vegada donar-se a conèixer a casa seua. L’exposició a l’oficina municipal de Vall-de-roures es podrà visitar fins demà, 3 d’octubre, ja que de cara a Nadal l’espai expositiu comptarà amb una nova mostra artística.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans