Logotips d'organismes oficials

La Teruel Film Commission, present al Festival de Màlaga per a crear sinergies cinematogràfiques

La província ha estat molt present al festival, amb la projecció dels documentals 'Elvira de Hidalgo. Donare la Divinità', de Vicky Calavia, i 'Buñuel, un cineasta surrealista', de Javier Espada

El diputat Diego Piñeiro, a la dreta de la imagen, durant la seua visita al Festival de Màlaga. Foto: NDM

La Teruel Film Commission (TFC) ha estat present al festival internacional de cine de Màlaga, on ha buscat atraure nous projectes i crear noves relacions amb la indústria cinematogràfica nacional i internacional. El diputat de Cultura i Turisme i delegat del servei d’atracció de rodatges de la Diputació, Diego Piñeiro, va assistir a la Industry Zone del certamen, mantenint una agenda de reunions amb productores i altres oficines. Piñeiro va respondre a una invitació de Aragó Film Commission i Aragón TV, que tenien el seu propi espai en este mercat on es donen cita compradors internacionals, agents de vendes, distribuïdors i programadors de festivals i productores, per a donar a conèixer els serveis de la Teruel Film Commission a totes aquelles entitats del sector que busquen escenaris de rodatge a la nostra província.

«Estar present en estes propostes és molt important per a natres», va recalcar Piñeiro, qui va entendre que «ho és per a donar-nos a conèixer a la indústria», i també «per aprendre d’altres serveis que tenen més experiència i un llarg recorregut» en el món del cine. A més de les trobades a la Industry Zone, Diego Piñeiro va assistir a la projecció del documental ‘Elvira de Hidalgo. Donare la Divinità’, de l’aragonesa Vicky Calavia, un projecte audiovisual que tracte sobre la vida d’esta emblemàtica cantant i mestra de Vall-de-roures. De fet, i al llarg del passat mes de desembre, la pel·lícula i l’autora van estar a la capital del Matarranya en unes jornades dedicades a Elvira de Hidalgo. Durant el festival de Màlaga, la província ha tingut doble representació gràcies a la projecció dels documentals dedicats a Elvira de Hidalgo i Luis Buñuel.

REDACCIÓ
Mitjans