Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures viu una emotiva jornada d’exaltació

La placeta del Pipin's recupere l'exaltació de tambors, bombos i cornetes, donant l'eixida a la Setmana Santa. Van assistir molts veïns del poble i van actuar més de 150 músics

La capital del Matarranya ha obert la Setmana Santa vivint la seua jornada d'exaltació de tambors, bombos i cornetes. Foto: R. Lombarte

La capital del Matarranya va ser l’encarregada d’obrir la Setmana Santa del nostre territori. I ho va fer durant el Domenge de Rams a través de l’Exaltació de Tambors, Bombos i Cornetes. Jornada molt emotiva la que es va viure a Vall-de-roures, on portaven dos anys sense escoltar els ritmes i la música de la seua Setmana Santa. La placeta del Pipin’s es va omplir de gent del poble i de municipis de la vora en una exaltació que va reunir més de 150 músics de totes les edats, incidint especialment en la fornada dels més jóvens, i que va servir al mateix temps per a distingir a tots aquells membres del Santo Entierro que enguany han commemorat 25 anys de participació a les processons de Setmana Santa.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans