Logotips d'organismes oficials

Diputació destinarà 120.000 euros a festivals turístics de tota la província

La línia d'ajudes per a estos festivals ha crescut més d'un 40% en relació a l'any passat

Diego Piñeiro, diputat provincial de Cultura, durant l'última reunió sobre els festivals. Foto: DPT

La província tornarà a ser enguany la seu d’un conjunt de festivals turístics que s’encarregaran de dinamitzar les poblacions durant els pròxims mesos, i que tindran l’ajuda de la Diputació Provincial. De fet, la institució destinarà 120.000 euros a la línia de subvencions per als festivals turístics en convocatòria del 2022, i que està pendent de publicar-se. Uns diners que suposen un increment de 40 per cent en relació a la passada edició, quan es van destinar 85.000 euros.

El diputat de Cultura i Turisme de la Diputació, Diego Piñeiro, es va reunir amb les entitats organitzadores dels festivals turístics de la província per parlar del calendari del 2022, i que comence a Jarque de la Val amb TuAire. Piñeiro va explicar l’augment de la partida dedicada als festivals, entenent que «és un dels compromisos que vam adquirir al principi de la legislatura, amb l’objectiu de superar els 100.000 euros per facilitar l’impuls d’un número més gran de festivals a la nostra província».

Durant la reunió, a la qual van assistir més d’una desena d’entitats de manera presencial i online, es va tractar la faena feta des de la Diputació en col·laboració amb els organitzadors dels festivals per a crear una marca única que englobe el conjunt de festivals de la província. El primer pas d’este projecte passe pel disseny d’un logotip comú. De fet, Piñeiro va recordar que «la idea és unificar tots els festivals de la nostra província i vendre’ls fora del nostre territori i així consagrar la província».

REDACCIÓ
Mitjans