Logotips d'organismes oficials

María Morera, nova batuta de la Banda Peñarbés

La banda musical de Pena-roja va actuar a casa durant la Trobada de Jubilats del Matarranya i viatge este dissabte a Linares de Mora dins de les Trobades Provincials

Imatge de l'actuació de la Banda Peñarbés durant la Trobada de Jubilats viscuda a Pena-roja. Foto: Juan Luis Camps

Nova etapa a la Banda Peñarbés. Este dissabte, coincidint amb la Trobada de Jubilats i Pensionistes del Matarranya, la banda de música de Pena-roja va estrenar nova batuta. María Morera, natural de Mont-roig, és la nova directora de la banda musical, la qual ha tornat a pujar als escenaris després de dos anys summament difícils i, a causa de la pandèmia. La Banda Peñarbés va actuar a casa, dins de l’església de Santa Maria, on va estrenar repertori, tocant cançons com el passo-doble Viva Teruel, la banda sonora de La vida es bella, un popurri d’Alaska o la famosa Alegria, de Cirque du Soleil. Primer concert de María Morera com a directora de la banda, però també dels nous músics que pugen i que es van estrenar este dissabte. De cara al dia 25 de juny, la Banda Peñarbés té la Trobada de Bandes que impulse la Diputació Provincial. La banda del Pena-roja actuarà a Linares de Mora.

REDACCIÓ
Mitjans