Logotips d'organismes oficials

El fan film d’Indiana Jones s’estrena a Vall-de-roures

Este dissabte a la Casa de Cultura es projectarà la pel·lícula que es va grabar, en part, al Castell

Cartell del fan film del mític arqueòleg. | Foto: NDM

El dissabte, dia 17 de setembre, a les 19.30 hores, en la sala d’actes de la casa de cultura de Vall-de-roures s’estrenarà la pel·lícula “Indiana Jones y el Santuario de la Ordre Negra”. Un fan film dirigit i protagonitzat per Lluís Ortega, que va ser rodat en diversos enclavaments, entre els quals destaca el castell de Vall-de-roures.

La trama es desenvolupa l’any 1939, quan un grup d’arqueòlegs estatunidencs són fets presoners al castell de Wewelsburg. Indiana Jones juntament amb Sallah i Husani viatjaran al castell per a descobrir l’últim i més fosc pla del Tercer Reich.

El director de la pel·lícula, després de cinc anys de treball, està molt satisfet amb el resultat final i destaca “el gran esforç bolcat en el film per part de tots els que han participat, més de 100 persones de manera voluntària”. Ortega guarda un grat record de l’enregistrament a Vall-de-oures, “el rodatge al castell va ser tota una experiència d’aventura i acció i crec que a la gent li agradarà molt veure’l, perquè està tot decorat amb esvàstiques i temàtica nazi“.

Tot aquell que vullga assistir a la projecció haurà de reservar entrada en l’Oficina municipal de turisme. Abans de la pel·lícula, el director i diversos actors explicaran el projecte i contestaran les preguntes del públic.

Video Thumbnail

Indiana Jones y el Santuario de la Orden Negra (official trailer with English subtitles) 4K

El dissabte, dia 17 de setembre, a les 19.30 hores, en la sala d'actes de la casa de cultura de Vall-de-roures s'estrenarà la pel·lícula "Indiana Jones y el Santuario de la Ordre Negra". Un fan film dirigit i protagonitzat per Lluís Ortega, que va ser rodat en diversos enclavaments, entre els quals

M. JIMÉNEZ
Mitjans