Logotips d'organismes oficials

La Casa de Cultura de Vall-de-roures s’ompli amb l’estrena d’Indiana Jones

El FanFilm es va rodar, en part, al castell de la capital del Matarranya

Video Thumbnail
La Casa de Cultura de Vall-de-roures s'ompli per a l'estrena d'Indiana.
Després de cinc anys de treball, Indiana Jones y el Santuario de la Ordren Negra ha estat projectada, i amb molt bona acollida, a la Casa de Cultura de Vall-de-roues. I és que el Castell de la capital del Matarranya va ser un dels llocs triats per a recrear este FanFilm ambientat en l'època nazi. Ll

Després de cinc anys de treball, Indiana Jones y el Santuario de la Ordren Negra ha estat projectada, i amb molt bona acollida, a la Casa de Cultura de Vall-de-roues. I és que el Castell de la capital del Matarranya va ser un dels llocs triats per a recrear este FanFilm ambientat en l’època nazi. Lluís Ortega és el director, actor i guionista: “és el nostre tercer treball, per a nosaltres és en el que ho hem donat tot i amb el qual volem superar totes les nostres expectatives i tocar sostre”.

Este és el tercer treball realitzat per l’equip d’Indiana Jones Tarragona, i és per això que no volien que fora un FanFilm convencional. Efectes especials, escenes d’acció i molts moviments de càmera és el que ens podem trobar en esta pel·lícula de 90 minuts de durada. Ben Dalmau és director de fotografia i edició: “vam haver de rodar moltes vegades perquè tot fos coordinat, perquè hi ha algunes escenes que són pla seqüència i això ho complica una mica més”.

A la presentació a la Casa de Cultura de Vall-de-roures, també va assistir el mecànic nazi d’este llargmetratge, protagonista d’una de les escenes d’acció i interpretat per Jordi Sallén, va comptar així la seua experiència: “abans del rodatge s’assaja la coreografia, es van rodar diverses seqüències, i amb l’ajuda d’un especialista va sortir bastant bé”.

Una pel·lícula de pressupost zero que està de recorregut per les diferents localitzacions per a ser projectada en els llocs on han rodat el llargmetratge. “Com a agraïment a les poblacions que ens han deixat estos sets de rodatge, volíem anar posant-la primer als auditoris d’estes localitats”, comenta Lluís. Un dels primers llocs triats per a la projecció a estat la capital de la comarca del Matarranya. “Aprofitem totes les sales i no ens deixem ni una del castell de Vall-de-roures, i encantadíssims. Ningú ens va dir que no en cap moment, llavors afegíem més escenes d’acció i així va sortir una pel·lícula de 90 minuts” afirma Ortega.

Un llargmetratge del qual afirmen estar molt orgullosos al que afegeixen que la seua intenció és gaudir d’este treball i descansar. Actualment, Indiana Jones y el Santuario de la Ordren Negra estan en ronda de presentacions i festivals. Es preveu que per a l’any que ve podrà veure’s en diferents plataformes d’Internet, però fins llavors caldrà esperar.

ISABEL APARICIO
Mitjans