Logotips d'organismes oficials

Cultura convoque una nova edició del Premi de les Lletres Aragoneses

El premi, que està dotat amb una aportació econòmica de 10.000 euros, vol reconèixer les persones, institucions o entitats d'especial rellevància

L'escriptor Javier Sierra va ser el 'Premi de les Lletres Aragoneses' 2021. | Foto: NDM

El Butlletí Oficial de l’Aragó ha publicat la convocatòria del Premi de les Lletres Aragoneses 2022, impulsat per la Direcció General de Cultura del Govern d’Aragó. Este guardó, al qual poden optar aquelles persones, institucions o entitats aragonesos que han fet una faena destacada en la creació i investigació literàries d’especial rellevància i constituixque un model i testimoni exemplar per a la societat aragonesa, i que estarà dotat amb un premi de 10.000 euros, que serà aportada íntegrament per ‘Viñedos y Crianzas del Alto Aragón, S.A.’ (ENATE).

Les candidatures al ‘Premi de les Lletres Aragoneses 2022’ podran ser proposades per qualsevol institució acadèmica, científica o cultural, mitjançant iniciativa pública, que requerirà la presentació d’almenys cent firmes, així com pels membres del jurat constituït a este efecte. El termini de presentació de candidatures per a esta convocatòria serà de 10 dies hàbils comptats a partir del dia 24 de febrer.

Les sol·licituds s’adreçaran al Departament d’Educació, Cultura i Esport, Direcció General de Cultura, presentant-se de forma electrònica a través del Registre Electrònic d’Aragó conforme a l’annex que acompanye la convocatòria i que es trobe disponible a la seu electrònica de l’Administració Pública de la Comunitat Autònoma d’Aragó https://www.aragon.es/tramitador/-/tramite/premio-de-las-letras-aragonesas o incloent al cercador de tràmits el procediment Premi de les Lletres Aragoneses.

REDACCIÓ
Mitjans