Logotips d'organismes oficials

La gira homenatge a Joaquín Carbonell arriba al Matarranya

A La Freixneda es va projectar el documental 'Carbonell, amigo' i es va celebrar un concert de Fran Gallego & Amigos i Duo Celia & Covi

Video Thumbnail
La gira homenatge al cantautor Joaquín Carbonell aterra al Matarranya
La Freixneda va acollir un homenatge al cantautor terolenc Joaquín Carbonell. Va ser la tarda del dissabte 25 de febrer, quan es va projectar el documental 'Carbonell, amigo', de la directora Sonia Llera, la qual va presentar el llargmetratge abans del seu visionat. "Ens va semblar que poder portar

La Freixneda va acollir un homenatge al cantautor terolenc Joaquín Carbonell. Va ser la tarda del dissabte 25 de febrer, quan es va projectar el documental ‘Carbonell, amigo’, de la directora Sonia Llera, la qual va presentar el llargmetratge abans del seu visionat. “Ens va semblar que poder portar la pel·lícula als diferents territoris de Terol, era el millor homenatge que se li podia fer a Joaquín”. A continuació, va tenir lloc el concert a càrrec de Fran Gallego & Amigos i Duo Celia & Covi que van interpretar les cançons més conegudes de Carbonell.

Frederic Fontanet és l’alcalde de La Freixneda i afirmava que “estem molt agraïts que es tinga en compte a La Freixneda com un territori cultural, una zona on portar la cultura de Terol i d’Aragó” i és que “els veïns acudixen de manera massiva a esta mena d’esdeveniments, la qual cosa ens anima a continuar treballant en esta línia cultural”.

Una gira organitzada per l’Institut d’Estudis Turolenses de la Diputació Provincial de Terol amb la intenció de descentralitzar la cultura i fer-la arribar a tots els racons de la província. José Luis Larraz és el secretari general del IET, i va assenyalar que “intentem repartir-ho per les diferents comarques de Terol, i La Freixneda ens va semblar un dels pobles més emblemàtics. A més, tampoc volíem que fos a la capital de comarca”.

ISABEL APARICIO
Mitjans