Logotips d'organismes oficials

L’escultora Emilia Carbó exposa a l’Oficina de Turisme de Vall-de-roures

L'artista, originària d'Escucha, residix actualment a La Torre del Comte on seguix creant les seues escultures de ceràmica

Video Thumbnail
L'escultora Emilia Carbó exposa a l'Oficina de Turisme de Vall-de-roures
Durant tot este mes de març l'Oficina de Turisme Municipal de Vall-de-roures acull una mostra d'escultura de l'artista Emilia Carbó. Es tracta d'una col·lecció de ceràmiques de talla petita, però plenes de vida i color. Carbó, nascuda en Escucha, residix actualment a La Torre del Comte, després de p

Durant tot este mes de març l’Oficina de Turisme Municipal de Vall-de-roures acull una mostra d’escultura de l’artista Emilia Carbó. Es tracta d’una col·lecció de ceràmiques de talla petita, però plenes de vida i color. Carbó, nascuda en Escucha, residix actualment a La Torre del Comte, després de passar més de 20 anys a Anglaterra, on va estudiar Belles arts i es va especialitzar en escultura i gravat. Va deixar l’asfalt de la gran ciutat per la naturalesa del Matarranya, on ha trobat la inspiració per a continuar treballant.

En la seua obra prevalen dos temes, la figura femenina i el món animal. Ho fa tot a mà, aprofitant els colors de la mateixa argila i els òxids. Els colors més intensos que inunden la seua obra els aconseguix usant pintures acríliques i les aplica a la peça quan esta ja està cuita.

Emília Carbó està jubilada, però continua creant, perquè per a ella la creativitat és importantíssima i li dona vida. Per a ella, el treball amb la ceràmica és, realment, una teràpia.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans