Logotips d'organismes oficials

Un viatge de 150 anys d’història de la mà del fotògraf Ignacio Celma

La mostra d'enguany ha versat entorn dels militars, els grups escolars i les famílies

L'exposició es va inaugurar el cap de setmana previ a la Setmana Santa i es podrà visitar fins al mes vinent d'agost. R. L.

Els dies previs a la Setmana Santa, l’ajuntament de La Freixneda va acollir la inauguració de l’exposició ‘La Freixneda 1875-2015, 140 anys d’història’. Es tracta d’una petita mostra de les múltiples imatges que el fotògraf i col·leccionista Ignacio Celma ha recopilat al llarg de la seua trajectòria professional. La mostra d’enguany ha versat entorn dels militars, els grups escolars i les famílies, i esta retrospectiva ens permet viatjar fins a l’últim quart del segle XIX amb imatges impactants. Segons explica Celma, esta exposició és “una petita selecció de les més de 100.000 fotografies que puc arribar a tenir”, i que són crònica viva dels últims 140 anys d’història, tant de La Freixneda com de municipis del Matarranya i del Baix Aragó.

L’exposició podrà visitar-se fins al 27 d’agost en el següent horari: diumenges i festius de 12.00h a 13:00h.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans