Logotips d'organismes oficials

Després de tres anys torna la Trobada Comarcal de Bandes

Les associacions musicals Francisco Turull, Peñarbes i la Banda Comarcal de Sant Antón es van trobar a la Portellada

Video Thumbnail
Torna la Trobada Comarcal de Bandes del Matarranya, després de 3 anys sense viure's
Tres anys sense fer un concert conjunt. Este és el temps que han hagut d'esperar les associacions musicals Francisco Turull, Peñarbes i la Banda Comarcal de Sant Antón per a tornar a tocar juntes en una Trobada Comarcal de Bandes. Este passat dissabte va tenir lloc l'esperada cita a La Portellada. U

Tres anys sense fer un concert conjunt. Este és el temps que han hagut d’esperar les associacions musicals Francisco Turull, Peñarbes i la Banda Comarcal de Sant Antón per a tornar a tocar juntes en una Trobada Comarcal de Bandes. Este passat dissabte va tenir lloc l’esperada cita a La Portellada. Una jornada de música i de convivència la qual es va omplir de gent. José Miguel Roig, director de la Banda Comarcal Sant Antón, expressava així el seu entusiasme “estem molt contents d’estar una vegada més aquí, perquè l’últim any va ser al 2019, a partir de llavors va venir la pandèmia i portem alguns anys d’aturada i això és el millor que ens pot ocórrer a tots, que torne la normalitat”.

Una trobada que es pretenia fer a la plaça de l’ajuntament de la localitat, però les fortes ratxes de vent van obligar l’organització a realitzar-ho en el Saló Cultural. Malgrat això, es va gaudir d’un gran concert. Roig opinava que “quan toques a l’aire lliure se sent tot una mica més sec”, però “nosaltres hem fet concerts aquí i encara que ressone una mica més que a l’aire lliure, té bona sonoritat”.

El Saló Cultural de La Portellada es va omplir de gent i de música després de 3 anys sense poder dur a terme estos recitals. Una jornada de convivència en la qual les Associacions musicals Francisco Turull, Peñarbes i la Banda Comarcal de Sant Antón es van trobar per a oferir un concert a tots els assistents en esta Trobada Comarcal. Les bandes, en estos moments, estan amb una salut una mica fràgil a causa de la pandèmia. Tot i això, afronten la situació amb optimisme. “Estem amb ganes, però sent realistes, ens hem emportat un pal bastant gros i esperem que ens anem recuperant a poc a poc”, al que el director afegix que “el problema és que cada any se’ns va gent, a la universitat, per motius d’estudis o de treball, i requerix que tots els anys hi haja gent que renove tots estos alumnes. El que ocorre és que en estos tres anys d’aturada total hi ha hagut gent se n’ha anat i no ha vingut gent al darrere”.

La pròxima trobada de Bandes serà el provincial, el qual es realitzarà en Vall-de-roures, sent amfitriona la Banda Comarcal Sant Antón.

Mitjans