Logotips d'organismes oficials

Este passat cap de setmana ha tingut lloc ‘Triky Ñuela’, la trobada de màgia i cultura de Mont-roig

Per segon any consecutiu i amb diverses novetats ha tornat al Matarranya 'Triki Ñuela', la trobada de màgia i cultura. Durant tres dies el públic ha pogut gaudir de les arts escèniques.

Video Thumbnail
Mont-roig es vesteix de màgia gràcies al 'Triky Ñuela'
Música, circ i, per descomptat, màgia, és el que tenien preparat este passat cap de setmana a Mont-roig. Parlem de 'Triky Ñuela', una trobada de màgia i cultura que s'ha realitzat per segon any consecutiu. Tal com comenta Miguel 'El mago de Oh!', organitzador de l'esdeveniment, 'Triky Ñuela' és una

Música, circ i, per descomptat, màgia, és el que tenien preparat este passat cap de setmana a Mont-roig. Parlem de ‘Triky Ñuela’, una trobada de màgia i cultura que s’ha realitzat per segon any consecutiu. Tal com comenta Miguel ‘El mago de Oh!’, organitzador de l’esdeveniment, ‘Triky Ñuela’ és una idea que es portava madurant des d’abans de la covid, “la idea era fer-ho just abans de la pandèmia, però no es va poder fer i l’any passat va sorgir l’oportunitat de fer la primera trobada de màgia i cultura, va funcionar molt bé i el públic es va quedar molt content i hem pogut repetir enguany”.

És un cap de setmana pensat per a tots els públics, amb la idea de xalar i aprendre sobre estes arts escèniques. “Hi ha perfils molt diferents, des del més petit fins al més major”, diu Miguel i afegix que “no està enfocat per a la gent de fora, tot el que vinga és benvingut, per descomptat, però està enfocat per al poble, perquè la gent el gaudisca, aprenga, conega i passen tres dies agradables”.

Els espectacles i concerts van tenir lloc des del divendres a la tarda, la jornada del dissabte i diumenge. En els quals van participar mags com Mark Samaniego i Mag Lynch. També, i com a novetat, va tenir lloc un espectacle de teatre circense a càrrec de la companyia valenciana ‘Cia Arrimados‘. Tot això acompanyat per Xavi de la Torre i la seua guitarra flamenca. A més, durant tot el diumenge, es van realitzar diferents tallers de màgia, flamenc i circ. I és que des de l’organització afirmen que “no volíem que fos només màgia, l’any passat vam acostar el flamenc al festival, enguany hem incorporat el teatre circense” a més de la música de ‘Mercromina Club amb Fresquito, Mango i Persi‘, uns artistes que van portar la seua música des de Saragossa.

Va ser un cap de setmana màgic, tot i la pluja del dissabte a la tarda, i les actuacions van comptar amb bastant participació. A més, aprofitant la festivitat del dilluns, la trobada es va tancar amb una festa musical el diumenge a la nit.

I. A. / R. L.
Mitjans