Logotips d'organismes oficials

Gran ambient festiu a l’esperat Franja Rock

L'Associació de jóvens de Pena-roja va portar com a cap de cartell a Crim

Video Thumbnail
Gran ambient festiu al Franja Rock
A Pena-roja encara continuen exhausts, i és que el primer cap de setmana de juliol va ser molt intens. La Festa de la Llengua, L'Ebre Folk i el Franja Rock van solapar activitats. El festival de rock, que complix la seua 21 edició, va portar al grup Crim com a cap de cartell. Divendres a la tarda ja

A Pena-roja encara continuen exhausts, i és que el primer cap de setmana de juliol va ser molt intens. La Festa de la Llengua, L’Ebre Folk i el Franja Rock van solapar activitats. El festival de rock, que complix la seua 21 edició, va portar al grup Crim com a cap de cartell.

Divendres a la tarda ja se sentia la festa a Pena-roja. El projecte de Zoo Il·lustrat va obrir el cap de setmana ple de música, i el va tancar l’Ebre Folk amb cançons populars i rondalles. Pel mig, el festival Franja Rock. “Estem molt contents perquè hem pogut fusionar i disfrutar plegats” afirmava Javier Mestre, president de l’associació de jóvens, que organitza el Franja Rock.

Este festival va començar com ja és tradicional, amb el sopar de socis de divendres. El grup de rumba Pimienta Molida va amenitzar el dissabte a la tarda fent ballar gent de totes les edats a la plaça, on es van fer també jocs per als xiquets. “Cada any es fan jocs per als menuts, és el planter del Franja, i al cap i a la fi, s’han de cuidar”.

De cara a la nit, l’escenari del Franja Rock va reunir unes 300 persones que van ballar, van saltar i van xalar amb Del Desierto; Azero i el seu ‘rock de poble’; Crim, com a cap de cartell, i Animal Sound, que va tancar la nit a altes hores de la matinada. Un Franja Rock que ja s’ha acabat i ara toca pensar en la següent edició. I és que, tal com comentava Mestre, “quan acaba un Franja, en comença un altre. Es treballa de continu, amb la presentació de la data, les loteries que solem fer i després fem festes durant tot l’any”.

A més, des de l’organització volen destacar la participació de la gent, “tenim una junta, que ho va organitzant tot des de dins, però estem encantats amb tots els joves del poble i amb tots els socis, que ens ajuden moltíssim. No podem estar més agraïts”.

TEXT: ISABEL APARICIO – FOTOS: RUBÉN APARICIO
Mitjans