Logotips d'organismes oficials

L’hotel El Convent de la Freixneda acull una exposició de frescos

Josep Minguell h apreparat Strappo, una mostra inspirada en l'art renaixentista

Video Thumbnail
L'hotel El Convent acull una exposició sobre la tècnica de l'Strappo
L'artista Josep Minguell va inaugurar dissabte, 8 de juliol, l'exposició Strappo. Esta mostra és a l'hotel El Convent, a La Freixneda, i es quedarà allí fins al 15 d'octubre. "Són arrencats frescos, que s'han sotmès a un procés tècnic i es convertixen en peces mòbils". L'artista afegix que "transfor

L’artista Josep Minguell va inaugurar dissabte, 8 de juliol, l’exposició Strappo. Esta mostra és a l’hotel El Convent, a La Freixneda, i es quedarà allí fins al 15 d’octubre. “Són arrencats frescos, que s’han sotmès a un procés tècnic i es convertixen en peces mòbils”. L’artista afegix que “transforma el fresc i el convertix en una peça arqueològica. És un procediment agressiu, que el destruïx en part i li dona un envelliment accelerat”.

Minguell afirma que la seua font d’inspiració és el Renaixement i que la seua obra consistix en una sèrie d’imatges que ens remeten a un temps passat. L’artista, recentment guardonat fins a tres vegades, afirma que “és un contrast, perquè el meu treball és com el d’un obrer”. Un treball que afirma ser dur i solitari, però “és una gran satisfacció” rebre estos reconeixements, per a ell, inesperats.

ISABEL APARICIO
Mitjans