Logotips d'organismes oficials

Morella viu un exitós i multitudinari 44é Aplec dels Ports

Milers de persones es van apropar a tots els actes de l’extensa programació d’esta 44a edició de la trobada comarcal que tornava 10 anys després a la localitat

Moltíssima gent durant el concert d'auxili a l'Aplec dels Ports a Morella. Foto:NDM

Morella ha acollit el passat cap de setmana la 44a edició de l’Aplec dels Ports. Durant els quatre dies, el poble s’ha omplit amb milers de persones vingudes per a gaudir de l’extensa programació de la trobada comarcal per excel·lència. Així, ha sigut un exitós Aplec sense incidents greus i on la gent ha destacat pel civisme i el bon comportament dels i les visitants amb tots els espais utilitzats en este gran encontre.
L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat “el mèrit que tenen les 23 persones que han organitzat este multitudinari Aplec dels Ports que ha superat totes les expectatives. Un equip de veïns i veïnes que ha treballat molt per a tirar-ho endavant”. A més, ha afegit que “ja els he traslladat l’enhorabona i les gràcies. Un agraïment que faig extens també a tots els voluntaris i voluntàries que hem estat en les barres, aparcaments i altres llocs, així com a la brigada municipal i consorci de bombers per l’adequació d’espais i infraestructures”. L’edil també ha remarcat que “ha estat un cap de setmana espectacular amb moltíssima gent a Morella on també s’han beneficiat els establiments del poble, que es veien plens quan parava la programació de la trobada comarcal”.
D’altra banda, el president d’esta edició de l’Aplec dels Ports, Lluc Garcia, ha volgut “agrair a l’ajuntament la cessió dels espais necessaris per a albergar esta festa” i en especial “al treball que la brigada municipal ha fet durant els quatre dies de l’Aplec, la setmana d’abans i el que encara queda, ja que han tirat més d’una mà i han sigut imprescindibles per a portar l’Aplec endavant”.
Durant esta setmana, els serveis contractats i municipals netegen els espais i retiren el material i infraestructures utilitzades i començar les festes d’agost este divendres.

 REDACCIÓ
Mitjans