window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Calaceit estrenarà este dissabte un nou espai cultural gràcies a ‘De bat a bat llibres’

Darrere d'este projecte, que serà una llibreria-cafeteria amb espai per exposicions, estan els dinamitzadors culturals Tere Claramunt, Ricard Solana i Mercè Gimeno

'De bat a bat llibres' serà un espai cultural on convergiran l'art, la literatura i la cultura. FOTO: NDM

Calaceit estrenarà este dissabte un nou espai cultural. Parlem de la llibreria De bat a bat llibres, un projecte que s’ha aixecat al carrer Juan Cabré de Calaceit gràcies als dinamitzadors culturals Teresa Claramunt, Mercè Gimeno i Ricard Solana. Els amants de la cultura i de la literatura tenen una cita este dissabte a partir de les 18 hores, quan es viurà la inauguració oficial d’este nou espai, en un acte que tindrà la presència destacada de l’escriptor i gestor cultural Àlex Susanna, molt vinculat a Calaceit, i que no només serà el padrí de l’obertura d’este nou projecte, sinó a la vegada estrenarà el seu últim treball literari La dansa dels dies. Susanna és conegut per la seua contribució destacada al món literari, i aportarà el seu esperit i saviesa a esta nova aventura cultural.

Tal com apunten els seus impulsors, ‘De bat a bat llibres’ no serà només una llibreria, sinó també un espai d’art. El local albergarà exposicions relacionades d’alguna forma amb el món del llibre. En l’acte d’inauguració, de fet, es presentarà l’exposició col·lectiva Dones i lectura, del taller la Nau Tècnica de Barcelona, que està coordinada per Montse Font, qui presentarà l’exposició. Al mateix temps, la llibreria disposarà d’una cafeteria que servirà vins del Matarranya i de la Terra Alta, tes, cafès i infusions de cultiu ecològic, com també cerveses artesanes del territori. Des dels impulsors del projecte recalquen ‘De bat a bat llibres’ busque crear un ambient acollidor a Calaceit per als amants de la lectura i de l’art, i es vol consolidar com un punt de convergència entre la literatura, l’art i la cultura.

Escolta aquí l’entrevista amb Ricard Solana sobre la inauguració d’este nou espai:

R. LOMBARTE / REDACCIÓ
Mitjans