Logotips d'organismes oficials

‘La Nit en Blanc’ de Massalió presenta el cartell de la seua IX edició

El festival comptarà amb un programa molt variat amb una aposta forta pel teatre

L'associació organitzadora ha presentat ja el cartell anunciador de la Nit en Blanc. Foto: NDM

El pròxim dissabte 20 de juliol els carrers i places de Massalió tornaran a omplir-se d’arts escèniques amb la IX edició del Festival La Nit a Blanc, organitzat per l’Associació La Nit a Blanc de Massalió.

Este any els assistents podran gaudir amb l’espectacle de carrer familiar Safari de la companyia La Baldufa que ha obtingut diferents premis vinculats al seu contingut educatiu i de caràcter familiar; amb el circ aeri a ritme de música disc de l’obra Shake! Shake! Shake!” de la Cia. Pakipaya que porta més de 900 representacions en 12 països diferents; amb una actuació sorpresa de l’actriu d’Alcanyís Lydia Vera; amb la dansa urbana de l’escola Urban Dance Terra de Terol que vindrà des de la capital provincial per fer-nos una exhibició de diferents tipus de ball urbà; amb el monòleg intimista i humorístic del reconegut actor català Sergi Cervera que ha participat en produccions audiovisuals com ‘Polònia’, ‘El Cos en flames’, ‘La mirada de Fiona’, ‘Hospital Central’ o ‘Tocats pel foc’, entre d’altres; amb la música festiva i ballable del grup Siderland que concurs a l’edició 2023 del Benidorm Fest; i amb les espurnes, la llum i el foc dels Diables d’Alguaire que seran els encarregats de tancar la festa. “Com sempre intentem fer una programació molt variada i que en puga gaudir tota classe de públic. Cada any donem més pes a alguna cosa i esta edició hem apostat pel teatre amb espectacles de molt nivell”, van apuntar des de l’organització.

Com en anteriors edicions de ‘La Nit en Blanc’, aquells que compren la polsera del festival a la Papereria de Massalió, a la seu de la Comarca del Matarranya o a través de Bizum al 667 53 93 50, podran gaudir del sopar popular on, com ja és tradició, hi haurà 5 tapes acompanyades de 5 vins del territori.

REDACCIÓ
Mitjans