Logotips d'organismes oficials

Les arts escèniques tornaran a omplir los carrers i places de Massalió

Lo pròxim dissabte 20 de juliol tindrà lloc la IX edició de ‘La Nit en Blanc’ en la que lo teatro, en totes les seues variants, serà lo principal protagonista

‘La Nit en Blanc’ convertirà Massalió en un gran escenari a l’aire lliure. NDM

Lo pròxim dissabte 20 de juliol los carrers i les places de Massalió tornaran a omplir-se d’arts escèniques en la IX edició del Festival ‘La Nit en Blanc’, organitzat per l’Associació La Nit en Blanc de Massalió.

Com és habitual en esta iniciativa, al llarg de la tarde i la nit del 20 de juliol es podrà xalar en espectacles de tot tipus. “Sempre diem que intentem fer una programació per a tots los públics en la que cada persona pugue trobar una proposta que li agrado”, van apuntar les persones organitzadores que també van destacar que “encara que cada volta resulte més complicat poder accedir a espectacles de primer nivell per les limitacions econòmiques d’un festival tan menudet com lo nostre, pensem que en esta edició hem aconseguit un cartell que mos pareix espectacular i que és més equilibrat que en edicions anteriors”.

Si l’any passat la música va tindre una gran presència, enguany lo teatro serà lo principal protagonista. “Per a natros la varietat, i que lo festival sigue dinàmic, és molt important. Això té com a conseqüència que, encara que l’estructura de l’activitat és més o menys la mateixa, lo contingut va variant. En esta edició lo teatro, en totes les seues variants, és l’ingredient principal”, van assenyalar des de l’Associació La Nit en Blanc de Massalió.

Igual que en anteriors edicions, l’entrada als espectacles és lliure, però des de l’organització van afirmar que “en la compra de la polsera no solament s’accedeix a la degustació de tapes sinó que també es finança lo festival” i que “a més, també es pot col·laborar comprant les samarretes o sudaderes d’esta edició”. Així mateix, l’organització també va dir que “som un festival molt menudet i volem mantindre l’entrada lliure, però també és veritat que necessitem lo suport de tot lo públic i de les persones col·laboradores per poder mantindre econòmicament un acte d’estes característiques”.

Finalment, des de l’entitat organitzadora van invitar a tot lo món a anar a Massalió per “viure una nit màgica a la que estem segures que riuran, ballaran i xalaran molt. Natros los esperem en los braços oberts”.

Això és lo que podràs veure:

Safari: 20.00 h – Replaceta del Molí

La companyia ‘La Baldufa’ representarà un espectacle que ha rebut diferents premis vinculats al seu caràcter educatiu i familiar. Dos exploradors intentaran resoldre un misteriós conflicte a la sabana africana.

Shake! Shake! Shake! – 23.00 h – Camp del Futbol

Després de 900 representacions a més de 12 països de tot lo món, l’obra de la Cia. Pakipaya arribe a Massalió per sorprendre al públic en una interpretació que mescle les acrobàcies aèries en moments totalment humorístics.

Urban Dance Terra – 24.00 h – Plaça Major

Des de la capital provincial vindran los alumnes i mestres d’esta escola de dansa per oferir una exhibició de diferents tipus de balls vinculats a les raderes tendències de la música urbana més actual.

Sergi Cervera – 01.00 h – Replaceta

Lo reconegut actor català, que ha participat a programes com ‘Polònia’ o a sèries com ‘El cuerpo en llamas’ de Netflix o ‘La Mirada de Fiona’; mos ensenyarà la seua cara més divertida a través d’un monòleg humorístic.

Siderland: 02.00 h – Plaça Major

Lo grup, que es va donar a conèixer a l’edició 2023 del Benidorm Fest i en la seua versió ‘Nit vuitantera’ feta en la col·laboració de Vicco, pujarà a l’escenari de ‘La Nit en Blanc’ per fer ballar a tot lo públic del festival.

Diables d’Alguaire: 03.30 h – Corralissa
Lo grup de correfocs dels ‘Diables d’Alguaire’ ompliran de llum, foc i soroll los carrers i places de Massalió. Com sempre, les persones més atrevides podran ballar en ells mentre cau una infinita pluja d’espurnes.

Lydia Vera: Ningú en sap res
La incansable actriu d’Alcanyís ha confirmat la seua participació al festival. Això sí, ni los investigadors més intrèpids han aconseguit descobrir quin serà lo paper que jugarà a esta IX edició de La Nit en Blanc.

 

Si compres la polsera podràs cenar:
· Tàrtar de fuet + ‘Serra de Cavalls Blanc’ de ‘Serra de Cavalls’ (El Pinell de Brai)
· Amanida de pasta + ‘Envido’ de ‘Lagar d’Amprius’ (Calaceit)
· Xirigol + ‘La Bacchanal – Blanc’ de ‘La Bacchanal Grape Growers’ (Batea)
· Fricandó + ‘Danica Tinto’ de ‘Danica Vinos’ (Batea)
· Postres tradicionals + Mistela de ‘Bodegas Crial’ (Lledó)

Pots comprar la polsera del festival a la Papereria de Massalió,
a la seu de la Comarca del Matarranya i a través de Bizum al 667 53 93 50

Preus:
20 euros per als socis del Club de la Joventut de Massalió
23 euros per al públic en general

REDACCIÓ
Mitjans