Logotips d'organismes oficials

‘The Anonymous’, el reality americà rodat al ‘Solo Houses’ de Queretes, s’estrenarà el pròxim dilluns

Un total de 250 persones han estat filmant des d'este espai d'arquitectura, així com pels paratges naturals del Matarranya. Les proves tècniques que es van fer durant la Setmana Santa van generar una gran expectació. Inclús es va parlar de fenomen paranormal

Fragment del tràiler del reality show on apareix la casa circular de 'Solo Houses' de Queretes. Foto: NDM

El reality show nord-americà The Anonymous, filmat durant la passada primavera a l’espai d’arquitectura Solo Houses de Queretes, s’estrenarà este dilluns 19 d’agost a la cadena USA Network. Així ho ha anunciat la Teruel Film Commission, organisme depenent de la Diputació Provincial, que s’encarregue de la gestió de produccions cinematogràfiques i audiovisuals al llarg del territori. A través d’un comunicat, la mateixa Diputació ha recordat que un total de 250 persones van estar gravant al complex residencial ‘Solo Houses’, com també pels paratges naturals de la comarca del Matarranya, en una producció internacional que també hi ha col·laborat Aragon Film Commission, la Comarca del Matarranya i l’ajuntament de Queretes. El producte audiovisual està impulsat per Studio Lambert, i en el reality hi participen dotze concursants, alguns anònims i altres sortits de programes similars. L’objectiu d’este concurs és ser el més popular entre els companys durant la convivència, però d’una forma anònima poden criticar i deixar en mal lloc els seus contrincants. Per a fer-ho tenen una xarxa social pròpia a través d’un perfil anònim, així com l’habitació de la casa des de la qual poden expressar el que consideren oportú.

Els participants han de ser capaços de combinar estes dos realitats perquè no es descobrisca la seua identitat. A cada programa fan proves per intentar connectar el nom de l’usuari a la seua xarxa social amb la persona en qüestió. El concursant que es mantingue en l’anonimat pot anar eliminant els companys. El guanyador s’emportarà a casa un premi de 100.000 dòlars en un concurs que barrege realitat i el món virtual. La productora Studio Lambert, creadora de ‘The Anonymous’, és també la firma d’altres reality shows americans, com ara ‘The Traitors’, ‘El joc del Calamar’ i ‘The Circle’. Després de la sèrie Bienvenidos a Edén, protagonitzada, entre altres actors i actrius per Amaia Salamanca, ‘The Anonymous’ és la segona gran producció audiovisual que acull ‘Solo Houses’ de Queretes. Un reality show que ha donat molt que parlar i que ha generat una gran expectació, sobretot a partir de les llums paranormals que van aparèixer als cels del Matarranya durant la nit del Divendres Sant. Des de Diputació van recordar que la filmació d’este reality ha tingut un impacte econòmic d’1 milió d’euros. Fonts consultades també han detallat que la productora ha treballat molt a gust i és probable que ‘The Anonymous’ torno a Queretes.

El tràiler del reality show està disponible en els canals de distribució de USA Network.

R. LOMBARTE / REDACCIÓ
Mitjans