Logotips d'organismes oficials

Segona convocatòria de les Beques Joves Universitaris Terol

El termini per a la presentació de sol·licituds romandrà obert entre el 15 de febrer i el 25 de maig de 2022.

Caixa Rural de Terol, Fundació Térvalis i Fundació Grup Arcoiris, amb la col·laboració de la Fundació Universitària Antonio Gargallo posen en marxa la segona edició de les Beques Joves Universitaris de Terol dirigides als estudiants de la província que iniciïn els seus estudis universitaris de grau en el curs 2022/2023 en qualsevol universitat pública espanyola, i que actualment es troben cursant segon curs de Batxiller o Formació Professional de Grau Superior. A diferència d’altres ajudes econòmiques a l’estudi, aquestes mantenen la seua aportació econòmica anual fins que els beneficiaris acaben els seus estudis, sempre que es complixca amb els requisits establerts en les bases. Així mateix, els receptors d’aquestes ajudes, tindran la possibilitat de realitzar pràctiques en les empreses participants, si la titulació universitària està relacionada amb la seua activitat.

En total es becarà a tres estudiants de la província amb el pagament de les despeses de matrícula, estada degudament justificada, si fos necessari, i material educatiu per un import de fins a 10.000 euros per curs acadèmic. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 25 de maig. Per obtenir aquesta ajuda es tindrà en compte, sobretot, la renda familiar i l’expedient acadèmic de l’estudiant previ a l’inici dels estudis universitaris. Les bases completes es poden en les pàgines web de les empreses participants.

Per a més informació i/o atenció mitjans:
Departament de Màrqueting i Comunicació de Caixa Rural deBeque Terol
agalindo_crteruel@cajarural.com

Departament de Comunicació de Grup Térvalis
comunicacion@tervalis.com

Fundació Grup Arcoiris
fundacion@grupoarcoiris.com

REDACCIÓ
Mitjans