Logotips d'organismes oficials

Els alumnes de l’EEI ‘Sagalets’ protagonitzen la primera jornada de convivència

La festa, amb tallers, globoflèxia, música i conta-contes, s'ha viscut a la Vall del Tormo

Els xiquets de l'Escola Infantil s'ho van passar molt bé a la Vall del Tormo. Foto: NDM

Els més menuts de la comarca del Matarranya van xalar molt durant la Jornada de Convivència de l’Escola d’Educació Infantil Sagalets. Per primera vegada, els alumnes de totes les aules comarcals van protagonitzar una trobada, la qual es va viure al pavelló de la Vall del Tormo. Allí els esperava una gran sorpresa. Moltes activitats de ball i música, conta-contes, blocs de psicomotricitat, sabó i globoflèxia. La jornada va començar a les 9 del matí, i a la 1 de la tarda les famílies van anar a replegar els seus fills després de viure esta bonica experiència.

REDACCIÓ
Mitjans