Logotips d'organismes oficials

L’Escola Oficial d’Idiomes obri matrícula

La Universitat de l'Experiència, amb seu a Alcanyís, també prepara el nou curs

La seu de l'Escola d'idiomes al Vall-de-roures està a l'IES Matarraña. | Foto:

L’Escola oficial d’idiomes arrenca el nou curs 2022-2023. El centre planteja un procés d’inscripció en línia obligatòria que estarà actiu del 12 al 22 de setembre. Abans, fins al dia 11, s’obre termini de sol·licitud per a realitzar una prova de classificació amb la qual els futurs alumnes podran certificar el seu nivell en els idiomes que estan disponibles en la EOI amb centre a Alcanyís; des d’aquí s’impartix anglès, francès, alemany i català, mentre que l’aula de Casp tindrà anglès i francès, i les aules d’Andorra, Alcorisa, Calanda i Vall-de-roures impartiran llengua anglesa.

Els horaris provisionals en la seu de Vall-de-roures, situada en l’IES Matarraña, seran per a l’anglès, B1 el dimarts i dijous de 16.00 a 18.15h. i per al nivell B2, dilluns i dimecres de 18.15 a 20.30h o dimarts i dijous de 18.15 a 20.30h. La professora serà Ana Monreal.

El 23 de setembre s’assignaran les places i el 26 s’adjudicaran les vacants. Conclosa l’assignació de vacants, cada escola publicarà la relació d’alumnes admesos per idioma i curs, i la relació ordenada d’alumnes que queden en la llista de reserva.

La Universitat de l’experiència

La Biblioteca Municipal centralitza les inscripcions de la Universitat de l’Experiència, que aquest passat curs va tenir un total de vuitanta alumnes de més de 55 anys d’edat, el segment de la població al qual es dirigeix aquesta iniciativa posada en marxa per la Universitat de Saragossa. En 2014 va obrir al públic la seu d’Alcanyís de la Universitat de l’Experiència amb el patrocini de l’ajuntament de la localitat.

El requisit per a matricular-se és, únicament, haver complert els 55 anys o estar jubilat, per a accedir als seus tres programes d’activitats: Programa Bàsic, Curs d’Actualització i el programa Bàsic En línia. No requerix exàmens, per a superar els seus diferents cursos n’hi ha prou amb una assistència regular a les classes. L’objectiu d’este programa és que l’alumne prenga contacte amb una àmplia varietat d’àrees, matèries i professors. I per a este curs s’oferixen a Alcanyís noranta places amb les quals s’accedirà a un programa lectiu que combina art i literatura, medi ambient, comunicació i noves tecnologies, tant en format presencial com en línia.

REDACCIÓ
Mitjans