Logotips d'organismes oficials

Arcoiris llança un nou curs sobre productes carnis

El Grup continua apostant en la formació dels seus treballadors a través del certificat de professionalitat de carnisseria i elaboració de productes

El Grup aposta per la formació dels seus treballadors. | Foto: NDM

Grup Arcoiris contínua apostant en la formació dels seus treballadors a través del certificat de professionalitat en ‘Carnisseria i elaboració de productes carnis’. El pròxim 15 de febrer tenen previst començar un dels mòduls d’este certificat que s’impartirà a les instal·lacions del centre de formació Arcoiris situat en el polígon industrial Torre Sancho de Vall-de-roures.

Este curs va dirigit tant a treballadors que en anys anteriors han cursat algun dels mòduls del certificat de professionalitat, com per a aquells treballadors que desitgen ampliar els seus coneixements, sense prèviament haver realitzat cap mòdul. Es tracta d’una formació molt pràctica i adaptada a les necessitats dels alumnes.

També per al 15 de febrer està previst que es comence amb la impartició del certificat de professionalitat de nivell I en ‘Operacions auxiliars d’indústria alimentària’, en la seua tercera edició. Este curs consta en quatre mòduls: Preparació de matèries primeres, operacions bàsiques de processos productius alimentaris, manipulació de càrregues amb carretons elevadors i envasament i empaquetat de productes alimentaris. A més de conèixer la matèria, els alumnes faran visites a empreses del sector de la indústria alimentària per a poder veure in situ els processos. A part existix un mòdul de pràctiques, que des del Grup Arcoiris intenten fer tot el possible perquè els alumnes el realitzen en alguna de les empreses del mateix grup. D’esta manera, els alumnes, a més d’obtenir la titulació i coneixements del certificat de professionalitat, també coneixen de primera mà les empreses del grup amb la possibilitat d’entrar a formar part d’alguna d’elles. I és que, l’objectiu del curs és la creació d’una borsa de treball qualificada que es prioritzarà enfront d’altres candidats que no tinguen esta titulació.

Des de l’organització animen a totes les persones interessades en qualsevol dels dos cursos a què es posen en contacte amb el departament de formació a través del correu electrònic formacion.prevencion@grupoarcoiris o al telèfon 609 117 631. El grup Arcoiris continua així apostant fort per la formació en el sector agroalimentari, animat per l’èxit que han aconseguit en les edicions anteriors d’estos cursos promocionats i impartits des del seu centre de formació.

REDACCIÓ
Mitjans