Logotips d'organismes oficials

Arcoiris i l’IES Matarraña renoven el conveni de col·laboració

Des del grup empresarial destinaran el pròxim curs 2.000 euros en carns per a la formació dels estudiants de FP de restauració i cuina

Delfín Albesa, president del Grupo Arcoiris, i Begoña Domínguez, directora de l'IES Matarraña, durant la renovació del conveni. Foto: NDM

Grupo Arcoiris i l’IES Matarraña han enfortit la seua aliança un vegada més. En un acte celebrat al ‘Restaurant Chapeau’ de l’Escola d’Hostaleria del centre, ubicat a Vall-de-roures, les dos institucions van renovar el contracte de col·laboració, consolidant així una sòlida relació que s’estén al llarg dels últims anys. L’objectiu d’esta col·laboració passe per subministrar productes de carn als graus d’hostaleria per part del grup empresarial, enriquint l’etapa formativa dels estudiants de cuina i serveis de restauració. D’esta manera, i per al pròxim curs, Grupo Arcoiris destinarà productes per un valor de 2.000 euros, assegurant la qualitat i varietat en l’educació culinària dels alumnes.

L’acte va esta presidit per Delfín Albesa, president de Grupo Arcoiris, i Begoña Domínguez, directora de l’IES Matarraña. Albesa va estar acompanyat per Luis Eroles, Javier Conesa i Roberto Bosque, que encapçalen diverses empreses de Grupo Arcoiris. En este sentit, Albesa va compartir el seu entusiasme per la col·laboració, destacant la importància que els futurs cuiners i hostalers del territori es familiaritzen en un producte de gran qualitat com la carn de gorrino IGP, el Jamón de Teruel o altres carns. “Veiem molt interessant que els futurs cuiners i hostalers del territori coneguen diferents carns, el pernil o el conill”, productes que s’elaboren al nostre territori, va dir Albesa.

Per la seua part, Domínguez va remarcar la rellevància d’esta col·laboració per al centre educatiu, ja que els estudiants adquireixen un coneixement profund del producte, mentre que el subministre per part de Grupo Arcoiris supose un estalvi significatiu per a la institució. “És una col·laboració molt important per a natres, ja que els alumnes coneixen el producte de proximitat”. Esta aliança renovada entre Grupo Arcoiris i l’IES Matarraña represente un compromís continu amb l’excel·lència en la formació culinària. La combinació d’experiència, qualitat i ajuda mútua segurament donarà com a resultat una generació de professionals del sector preparats, essent a la vegada uns grans prescriptors del producte de proximitat.

REDACCIÓ
Mitjans