Logotips d'organismes oficials

Tallers, xerrades i jocs per acomiadar el curs 2022/2023 a l’IES Matarranya

Cocteleria acrobàtica, per donar a conèixer la Formació Professional als alumnes del centre, així com una gimcana o un escape room són algunes de les activitats que han fent durant la darrera setmana d'institut

Video Thumbnail
Tallers, xarrades i jocs per a tancar el curs a l'IES Matarranya
Platja, piscina, banyador i xancletes, la setmana passada a l'IES Matarranya només es pensava en el començament de les vacances d'estiu. És una setmana en què els exàmens i les feines ja havien acabat i només quedava el lliurament de les notes, i des de l'institut la van omplir amb diferents activit

Platja, piscina, banyador i xancletes, la setmana passada a l’IES Matarranya només es pensava en el començament de les vacances d’estiu. És una setmana en què els exàmens i les feines ja havien acabat i només quedava el lliurament de les notes, i des de l’institut la van omplir amb diferents activitats, xerrades i jocs. Begoña Domínguez, directora del centre, explica les activitats, “per exemple, hem organitzat un taller de cocteleria acrobàtica, d’esta manera es dona a conèixer als alumnes el que es fa al cicle formatiu”, l’objectiu d’este taller és simple, “que es veja que tenim altres sortides al centre, que a més del batxillerat hi ha els cicles formatius”. Raúl Sánchez va ser l’encarregat d’impartir el taller de cocteleria acrobàtica, ell és exalumne de l’IES Matarranya i comentava que “vaig començar estudiant un PQPI d’hostaleria aquí a Vall-de-roures i un professor ens va posar la pel·lícula de Tom Cruise, ‘Còctel’. Jo era un xaval i em va inspirar molt veure com movien les ampolles per cridar l’atenció”. Raúl treballa en hostaleria i actua en diferents espectacles fent esta barreja peculiar entre els malabars i la cocteleria.

A més, estos dies van fer una gimcana, un escape room i una xerrada sobre la ludopatia. “Els tallers ens han sorprès, perquè són una cosa diferent de la que fem normalment. A més, no som els mateixos professors fent activitats amb els alumnes, sinó que hem comptat amb persones externes per organitzar les diferents activitats de lleure dels darrers dies d’institut”, explica la directora del centre. D’altra banda, els alumnes de 1r d’ESO també van fer una activitat per donar la benvinguda als que vindran nous al centre el curs que ve. “Els han explicat què han fet durant el curs, les activitats extraescolars i complementàries, tot”, assenyala Begoña Domínguez.

Des de l’institut recorden que la preinscripció per a cicles formatius i formació bàsica és del 28 de juny al 3 de juliol.

I. APARICIO
Mitjans