Logotips d'organismes oficials

La Beca Jóvenes Universitarios Teruel presenta els seus tres nous beneficiaris

Una de les becades és Anna Samper de Vall-de-roures que estudiarà Dret i Economia a València

Imatge dels becats i representants de les empreses promotores. NDM

La Beca Jóvenes Universitarios Teruel va presentar dilluns passat als tres nous becats d’este any, a l’acte també van assistir alguns dels elegits com a beneficiaris en edicions anteriors per fer balanç dels seus primers anys universitaris i de com la beca els està ajudant en els seus estudis. Una de les becades és Anna Samper Gil, de Vall-de-roures, que ha cursat els seus estudis a l’IES Matarranya i començarà el doble Grau en Dret i Economia a la Universitat de València. Jorge Sanz Báguena, de Terol, començarà el Grau de Magisteri a la Universitat de Saragossa i María del Agua Carceller Alcañiz, de Castellote, estudiarà Dret també a la capital aragonesa.

A l’acte, realitzat a la seu de Fundació Térvalis a Terol, van assistir també David Gutiérrez, director general de Caixa Rural de Terol, Elena Utrilla, directora de projectes de la Fundació Térvalis, i Delfín Albesa, president de la Fundació Grupo Arcoiris, en representació de les empreses participants en esta tercera edició.

Els tres joves de la província de Terol que han estat beneficiats per la Beca Jóvenes Universitarios Teruel en esta nova edició començaran els seus estudis universitaris el curs vinent a diferents universitats públiques espanyoles, i comptaran amb fins a 6.000 euros per curs acadèmic per cobrir les despeses de matrícula, estada, llibres de text i ordinador. A més, els beneficiaris tenen també la possibilitat de fer pràctiques a les empreses promotores d’este ajut.

A l’acte, les empreses han destacat com a molt positiu el desenvolupament de les tres convocatòries realitzades fins al moment, ja que s’han presentat un total de més de 200 sol·licituds per optar a una de les beques, entre les quals s’han triat 11 com a beneficiàries d’aquesta ajuda. A més, cal subratllar que les empreses participants han aportat més de 150.000 euros en estes tres edicions, import que mostra el seu compromís amb la iniciativa.

REDACCIÓ
Mitjans