window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

La Banda Comarcal San Antón celebra la festivitat de Santa Cecília

L'agrupació musical va celebrar la seua festa amb cercavila, concerts i un sopar de germanor

Video Thumbnail
ón celebre la festa de Santa Cecília, patrona dels músics
La Banda Comarcal San Antón va honrar este passat cap de setmana a Santa Cecília, la patrona dels músics. Concretament va ser 25 de novembre passat amb una programació molt intensa. La banda va fer una llarga cercavila des de l'escola, passant els ponts de ferro i pedra per arribar al carrer Elvira

La Banda Comarcal San Antón va honrar este passat cap de setmana a Santa Cecília, la patrona dels músics. Concretament va ser 25 de novembre passat amb una programació molt intensa. La banda va fer una llarga cercavila des de l’escola, passant els ponts de ferro i pedra per arribar al carrer Elvira d’Hidalgo, on es va recollir la clarinetista Alejandra Moreno. A continuació es va celebrar missa en honor a Santa Cecília a la Capella de les Germanes, per després viure el concert, amb les actuacions de la banda infantil i la Banda Comarcal San Antón.

José Miguel Roig és el director de l’escola i la banda, i va reconèixer que “totes les bandes tenim un dia assenyalat, i gairebé totes és el dia de Santa Cecília. Tots els músics fan el possible per no perdre’s la festivitat. No només pel ritual que ens marquem d’anar a recollir els nous integrants, sinó perquè sopem tots junts i és un dia molt bonic”.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans