Logotips d'organismes oficials

El Club de Futbol Valderrobres celebra els seus cent anys de futbol a la capital

Un partit entre l'equip del poble i el CD Veterans del Reial Saragossa reuneix a membres i aficionats

A principis del segle XX, concretament l’any 1919, va nàixer el Club de Futbol Valderrobres. Cent anys després, la capital del Matarranya es va reunir per a celebrar el centenari d’un club que ha format ja part de diferents categories. Un esdeveniment en forma de recordatori de la llarga trajectòria de l’equip es va citar el passat dissabte 31 d’agost en les instal·lacions del Camp Muncipal del Sant Roc i va reunir aficionats, antics jugadors i entrenadors del Valderrobres i, com no, membres de les diferents juntes directives.

Durant la cita es va disputar un partit entre el CF Valderrobres i el CD Veterans del Reial Saragossa, que forma part de la pretemporada de l’equip abans d’iniciar la lliga en primera regional. “A base de contactes i temps, vam aconseguir ll’objectiu de portar a la localitat este equip”, va explicar Luis Gascón, president del club. Malgrat la prèvia confirmació d’assistència a l’esdeveniment d’Ángel Lafita, Xavi Aguado, Luis Carlos Cuartero i Javier Paredes, finalment els quatre jugadors històrics del Reial Saragossa no van poder assistir a la trobada que finalment va acabar en taules (0-0).

Video Thumbnail
Centenari FC Valderrobres
A principis del segle XX, concretament l’any 1919, va nàixer el Club de Futbol Valderrobres. Cent anys després, la capital del Matarranya es va reunir per a celebrar el centenari d’un club que ha format ja part de diferents categories. Un esdeveniment en forma de recordatori de la llarga trajectòria

Un segle dóna per a molt i el CF Valderrobres des que es va fundar ha recorregut una llarga trajectòria. Des dels seus inicis el club va participar en competicions i trobades futbolístiques i, encara que des dels anys 40 als anys 60 aproximadament Vall-de-roures va estar sense futbol, es va reprendre l’activitat esportiva fins al dia d’avui. “Cal agrair a tots els municipis amb equips de la comarca perquè si Vall-de-roures és menut, és tota una alegria poder comptar amb tants equips en localitats molt més xicotetes“, va agrair Gascó, que va afegir que “nosaltres continuem lluitant i és cert que cada vegada costa més i hem de recaptar efectius de localitats veïnes”. Per a esta temporada, encara que l’equip ha perdut un 40% d’efectius, se n’han recuperat un 60%. Quasi deu noves cares i les ja conegudes lluitaran per a aconseguir el millor resultat de la nova temporada a regional.

Mitjans