Logotips d'organismes oficials

Activitats esportives gratuïtes per a tots durant el mes de setembre

Estes activitats, que iniciaran el dilluns 9 de setembre a Torredarques

La trobada d’esport a La Vall va tancar el passat curs /Foto: NDM

L’entrada del mes de setembre porta amb si la rutina no sols escolar, sinó que les activitats de la Comarca del Matarranya tornen a dinamitzar, donar energia i moure les nostres localitats. Abans de la inscripció i l’inici dels cursos d’activitats comarcals d’hivern, el Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya ha organitzat diverses activitats en els municipis de la comarca per a “començar bé el mes de setembre i començar el curs amb alegria”.

Estes activitats, que iniciaran el dilluns 9 de setembre a Torredarques amb gimnàstica saludable, són gratuïtes i l’únic requisit és apuntar-se dos dies abans de la celebració de cadascuna d’elles. Al llarg de la setmana, Beseit, Calaceit, La Portellada, Ràfels, Arenys de Lledó i Fondespatla acolliran diferents esdeveniments. La setmana vinent, del 16 al 20 de setembre, es realitzaran actes a Fórnols, Valljunquera, Pena-roja de Tastavins, Lledó, Queretes, La Freixneda i La Vall del Tormo. I finalment, les activitats esportives finalitzaran el dilluns 23 de setembre a Mont-roig i el dimarts 24, a Massalió.

Tot això perfectament programat i distribuït geogràficament pel territori matarranyenc perquè tant veïns del nord com del sud puguen gaudir i experimentar noves disciplines esportives o conéixer activitats diferents de cara al pròxim curs. “Intentem distribuir les activitats en funció de la població, però a cadascuna poden assistir tots els interessats de qualsevol localitat”, va explicar la tècnica d’Esports, Salomé Roquer, al que va afegir que “un altre dels objectius és que puguen provar les modalitats que oferim i servisquen com a presa de contacte per a la seua inscripció durant el curs”. En este sentit, hi haurà pilates, atletisme, gimnàstica saludable, activitat física per a majors, balls ‘Cubba’, datchball i diverses marxes senderistes i cicloturistes.

Mitjans