Logotips d'organismes oficials

Fondespatla, preparada per a la II Matarraña Bike Race

El termini d'inscripcions ja està obert i es pot fer a través de les diferents pàgines web

Sortida de la I Matarraña Bike Race a Fondespatla / Foto: PVS

Fondespatla acollirà lo dissabte 26 d’octubre la segona edició de la Matarraña Bike Race. Una cita indispensable per als amants de la BTT que podran gaudir de dos rutes, una curta de 30 km i una llarga de 80 km, que els portaran a descobrir la riquesa paisatgística del terme de Fondespatla. “L’any passat els participants van acabar molt contents i molts ens van destacar que el paisatge els encante”, va explicar Carmen Agud, alcaldessa del municipi. En esta nova edició, el recorregut proposat per l’organització és molt similar al que es va realitzar l’any anterior, únicament s’han canviat alguns trams. “Els recorreguts són quasi els mateixos. Sí que hem canviat alguns trams com és el cas de la baixada de la Coveta de l’Aigua perquè comportaven massa perill”, va apuntar Agud, que va anunciar que el termini d’inscripcions ja està obert.

Els interessats poden apuntar-se a través de les webs fuentespalda.com i matabikers.com, de la Federació Aragonesa de Ciclisme, o, de forma presencial, durant la rodada lliure de la presentació de les rutes del projecte Peñarroya 1300 que tindrà lloc diumenge que ve 5 d’octubre. A més, tots aquells que desitgen més informació poden consultar el reglament, les rutes i altres dades d’interés en la citada web matabikers.com

blank Mitjans blank