Logotips d'organismes oficials

Dificultat màxima i aforament complet durant el campionat d’Espanya de trial a Vall-de-roures

Sergio Puyo i Raúl Guimerá es van proclamar vencedors en l'última prova de les seues categories i van aconseguir ser campió i subcampió en TR4 i Junior

Vall-de-roures va la capital del trial albergant l'última prova del campionat nacional / Foto: J. Puig

Vall-de-roures va passar de ser la capital comarcal a ser la capital nacional del trial per un cap de setmana. Els passats 9 i 10 de novembre, molta roda i més participació es van donar cita en l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial.

Els actes van iniciar divendres a la tarda amb l’obertura de pàdoc, tot i que les primeres cares de sorpresa van fer esperar fins dissabte a primera hora quan tots els pilots participants es van disputar la classificació de diumenge a la zona ‘indoor de la plaça Autonomia d’Aragó. Un acte que es disputava per primera vegada a Vall-de-roures amb la recentment estrenada normativa que comprén classificatòries prèvies.

A la tarda, Pere Pi i Jordi Tarrés es van enfrontar en un cara a cara que va repassar la seua pròpia trajectòria i la d’aquest característic esport per clausurar la vigília amb una exhibició de ‘Biketrial‘ a càrrec de dos pilots aragonesos.

La jornada decisiva va arribar diumenge amb els últims xàfecs i una forta ventada que desestabilitzarien diverses zones que no eren gens fàcils. “He visitat les zones i el considere un trial molt difícil de què jo no sóc gens partidari. Per a mi l’important és aconseguir la màxima participació”, així ho va afirmar el primer campió d’Espanya de Trial, Pere Pi, durant la jornada prèvia, “veurem demà quants aconsegueixen fer 0 peus a zones com la 4 “.

Sense cap dubte, un matí decisiu per al Club Trial Matarranya, que tenia entre les seues possibilitats un campionat i un subcampionat nacional. Finalment, els pilots locals van poder alçar-se amb la seua màxima aspiració. Sergio Puyo es va coronar en TR4 i Raúl Guimerà es va emportar el subcampionat en la categoria Júnior, tots dos aconseguint l’or en la prova de la capital comarcal. David Millán va patir una caiguda que li va impedir la finalització de la prova a Vall-de-roures.

La perfecta organització, l’ànim del públic als pilots locals i l’alta participació de trialers van posar la cirereta a aquesta última prova que podria tornar al Matarranya en un parell d’anys i que va acabar en el més alt del pòdium.

Video Thumbnail

Campionat d’Espanya de Trial Vall de roures

Vall-de-roures va passar de ser la capital comarcal a ser la capital nacional del trial per un cap de setmana. Els passats 9 i 10 de novembre, molta roda i més participació es van donar cita en l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial. Els actes van iniciar divendres a la tarda amb l’obertura

Video Thumbnail

Trail Vall de roures

Vall-de-roures va passar de ser la capital comarcal a ser la capital nacional del trial per un cap de setmana. Els passats 9 i 10 de novembre, molta roda i més participació es van donar cita en l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial. Els actes van iniciar divendres a la tarda amb l’obertura

Redacció
Mitjans