Logotips d'organismes oficials

El Campionat d’Escacs ‘Germans Antolí Barreda’ celebra el XX aniversari

El Campionat d’Escacs de Pena-roja de Tastavins ‘Germans Antolí Barreda’ aquest any va fallar a la seva cita en Festes i va arribar al novembre

Video Thumbnail
Campionat Escacs PNRJ
El Campionat d’Escacs de Pena-roja de Tastavins ‘Germans Antolí Barreda’ aquest any va fallar a la seva cita en Festes i va arribar al novembre. El dissabte dia 23 de novembre el campionat va celebrar el seu XX aniversari amb una jornada una mica especial. Els escacs és una tradició que comparteixen

El Campionat d’Escacs de Pena-roja de Tastavins ‘Germans Antolí Barreda’ aquest any va fallar a la seva cita en Festes i va arribar al novembre. El dissabte dia 23 de novembre el campionat va celebrar el seu XX aniversari amb una jornada una mica especial.

Els escacs és una tradició que comparteixen els veïns de Pena-roja de Tastavins any rere any després d’haver-se aficionat a aquesta disciplina gràcies a un mestre. Per descomptat, el planter està assegurat. Els escacs continuen regnant al col·legi de la localitat gràcies a la implicació i el suport des del professorat.

En la celebració de l’aniversari, el Club d’Escacs d’Alcanyís va participar en el campionat. Els fons recaptats es van destinar a una associació benèfica.

PAULA VIVER
Mitjans