Logotips d'organismes oficials

El Calaceit supera al Valderrobres per la mínima en el primer derbi del Matarranya

El Massalió es recupera en un bon partit contra La Salle-Pol

El Calaceit va aconseguir guanyar al Vall-de-roures / Foto: P.Viver

CALACEIT
I diversos anys després, el Calaceit per fi va aconseguir la victòria en un derbi enfront del Valderrobres (2-1) en el qual l’equip local va dominar el joc en gran part dels 90 minuts.

El xoc entre els dos equips matarranyencs va començar amb un Calaceit molt concentrat i dominant el joc. Tant és així, que en 12 minuts Sergio va tindre dos ocasions clares, la segona de les quals es va convertir en el primer tant de la trobada. “Comencem molt bé, marquem en el 12, però Sergio ja havia tingut un cara a cara amb el porter minuts abans”, va explicar Pere Esteve, jugador del Calaceit. Després del gol, el domini del Calaceit va continuar donant de si de manera que els locals van tindre moltes ocasions de gol que finalment van donar els seus fruits quan en el minut 44 Sergio va marcar el segon. “El segon va ser un gol psicològic que va fer que ens anàrem més tranquils al descans. Encara que crec que haguérem pogut marcar algun més”, va apuntar Esteve. Després de l’aturada, el partit va seguir en la mateixa tònica i el Calaceit va continuar generant ocasions encara que el tercer no va arribar. Si bé, en els últims minuts, el Valderrobres va aconseguir estrenar el marcador degut a una fallada del porter local. Això va fer que els calaceitans no cantaran victòria fins a xiulet final que deixe el marcador en 2 a 1. “Crec que hem demostrat que som superiors, hem jugat molt bé i mereixíem la victòria”, va explicar el jugador calaceità.

VALDERROBRES
Ensopegada del Valderrobres en el camp del Calaceit (2-1) en un partit en el qual quasi tot els va eixir malament als xics de José Vicente Rebullida.

“No comencem el partit amb la intensitat que es mereix una trobada d’este tipus i això ho paguem en els primers minuts”, va dir l’entrenador, que va destacar que “quasi sol eixir ells ja van tindre una oportunitat que no va ser gol gràcies a la bona actuació del nostre porter. Però poc després en una jugada en la qual nosaltres ho vam fer tot malament, ells es van avançar”. Amb l’1 a 0 en el marcador els de Valderrobres no van saber reaccionar, van seguir amb l’equip bastant arrere intentant evitar que els locals els agafaren l’esquena. Així i tot, no van poder evitar diverses ocasions de gol i finalment va arribar el segon dels calaceitans. “En el descans estàvem una miqueta baixos de moral. Intentem animar-nos i corregir els errors que havíem fet en la primera part. I jo crec que ho aconseguim”, va explicar Rebullida. En els segons 45 minuts, els visitants van jugar amb major actitud i intensitat i el partit va estar una mica més igualat. Així i tot, únicament van aconseguir el gol de l’honor i es van deixar els tres punts en Calaceit. “Hui no hem sabut estar a l’altura”, va sentenciar l’entrenador que va afegir que “ara toca treballar per a corregir el que fem malament i afrontar el pròxim derbi contra el Massalió amb moltes més ganes i intensitat perquè no serà un partit fàcil”.

MASSALIÓ
Després d’unes setmanes complicades sembla que el Massalió ha recuperat l’actitud i va aconseguir un important empat enfront del La Salle-POL (1-1) en un partit que va meréixer guanyar.

Una setmana després de la dura derrota en Samper de Calanda, els jugadors del Massalió van eixir per totes en la trobada enfront del La Salle-POL. Un xoc des dels primer minuts ja es va observar que es guanyaria en l’encert per rebre i connectar passades llargues. Malgrat començar molt bé i tindre diverses ocasions de gol, els locals van veure com els terolencs van ser els que van obrir el marcador en el minut 32. “Comencem bé, generem ocasions, però van ser ells els que, en el primer tret que feien, van aconseguir marcar”, va dir Óscar Alvarado, entrenador del Massalió. Després del gol, el guió va seguir igual, amb un Massalió molt directe que continuava generant ocasions que no aconseguia materialitzar. La segona part va començar amb la mateixa tònica, però dos penals, el segon dels quals va materialitzar Ángel, van canviar el partit. Amb les taules els locals es van créixer i van generar moltíssimes ocasions de gol. Encara que cap va donar els seus fruits i el resultat va quedar en empat. “Hem tingut moltíssimes ocasions de gol però no hem estat gens encertats. Una pena perquè crec que mereixíem guanyar”, va apuntar Alvarado. La pròxima jornada el Massalió disputarà el seu primer derbi de la temporada en el camp del Valderrobres.

REDACCIÓ
Mitjans