Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures acomiada el 2019 amb una divertida Sant Silvestre

Els corredors del Matarraña Team es van fer amb les primeres posicions de la cursa

Video Thumbnail
Sant Silvestre Vall de roures
La capital del Matarranya va acomiadar l'any amb la cinquena edició de la cursa de Sant Silvestre. Enguany es van animar a córrer unes 300 persones, una xifra que va augmentant any rere any. La resposta de la gent va ser molt bona, tot i el fred i la boira que es va registrar l'últim dia de l'any a

La capital del Matarranya va acomiadar l’any amb la cinquena edició de la cursa de Sant Silvestre. Enguany es van animar a córrer unes 300 persones, una xifra que va augmentant any rere any. La resposta de la gent va ser molt bona, tot i el fred i la boira que es va registrar l’últim dia de l’any a Vall-de-roures.

La tarda del 31 a la plaça de l’ajuntament es respirava un ambient molt festiu per acomiadar el 2019 i donar la benvinguda al 2020. Els carrers de Vall-de-roures es van omplir de corredors estrambòtics disfressats de dracs, de les nenes de la loteria, de lloros i molts amb perruques de colors o gorros de Papa Noel.

També van córrer vàries Firdes Kalo i tancava la prova un pessebre al complet, amb els animals, l’estrella, l’àngel, els reis i fins i tot algun pastoret. Els primers a córrer van ser els més menuts a les 3 i mitja, i després a les 5 de la tarda, els va tocar als adults, que podien triar entre una carrera de dos quilòmetres i mig o una de llarga de 5.

El guanyador de la Sant Silvestre va ser Carlos Jávega amb un temps de 18:45, el van seguir David Vivies i Ángel Antolín, tots tres membres del Matarraña Team. Pel que fa al pòdium femení va quedar en primera posició Belén Lombarte, del grup Gusiluzes, en segon lloc Marina Albesa, també del Matarraña Team i Inés Carrera (Gusiluzes) en tercera posició. 

El recorregut va passar pels principals carrers de la població i va creuar l’emblemàtic pont medieval de pedra. La zona més animada va ser la plaça, on es va reunir un nombrós públic per animar als corredors i veure el final de la cursa. La Sant Silvestre, organitzada pel Cub Ciclista Matarraña i l’ajuntament de la localitat, va tancar el 2019 amb esport i sobretot molta diversió.

MARTA JIMÉNEZ

 

Mitjans