Logotips d'organismes oficials

Els alumnes de taekwondo milloren la seua tècnica en una classe magistral a Vall-de-roures

Durant dues hores i mitja els esportistes van perfeccionar els seus coneixements en taekwondo, un art marcial que treballa cos i ment a la vegada

Video Thumbnail
Taekwon do Escola Vall de roures
Al Matarranya fa poc més d'un any que es practica el taekwondo ITF, una disciplina inclosa dins les arts marcials orientals. L'escola de Vall-de-roures té poca trajectòria, però moltes ganes de donar a conèixer aquest esport a la zona. Per això a part de les classes ordinàries i la participació en c

Al Matarranya fa poc més d’un any que es practica el taekwondo ITF, una disciplina inclosa dins les arts marcials orientals. L’escola de Vall-de-roures té poca trajectòria, però moltes ganes de donar a conèixer aquest esport a la zona. Per això a part de les classes ordinàries i la participació en campionats, van organitzar recentment una màster class amb mestres vinguts d’arreu d’Espanya.

El taekwondo és una disciplina relativament moderna, va néixer a Corea l’any 1955 i ara ha arribat al Matarranya per quedar-se. 45 alumnes van assistir a la classe magistral impartida pel president de la federació espanyola i per professors vinguts d’escoles d’Aragó, Valencia i Barcelona. Durant dues hores i mitja els esportistes van perfeccionar els seus coneixements en taekwondo, un art marcial que treballa cos i ment a la vegada.

El taekwon-do està de moda, perquè a més de fer esport i endinsar-se en la filosofia oriental, també dona eines de defensa personal aplicables a la vida quotidiana. El taller va mostrar als alumnes nous conceptes i tècniques que seguiran treballant en les classes ordinàries per assolir-les i perfecciona-les a través de la pràctica.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans