Logotips d'organismes oficials

El Club Trial Matarranya és reconegut per la Federació Aragonesa

El club ha aconseguit ubicar al Matarranya com un referent aragonès i estatal

Moment de l'entrega dels reconeixements als Premis de la Federació Aragonesa de Motociclisme. / Foto: NDM

La gala de lliurament dels Premis de la Federació Aragonesa de Motociclisme va reconèixer públicament el darrere 25 de gener la tasca del trial aragonès. El vicepresident de Govern d’Aragó, Arturo Aliaga va reconèixer la tasca de la Federació Aragonesa de Motociclisme, que en els últims anys ha vist com s’hi ha duplicat a la comunitat autònoma el nombre de federats, arribant al miler, “una xifra que demostra l’interès que desperta la pràctica d’aquest esport a Aragó i tot el que l’envolta”.

Al transcurs d’aquesta gala es va fer lliurament de les tres màximes distincions a persones o entitats que treballen en el sector del motociclisme aragonès, d’entre els quals destaca el Club Trial Matarranya. Durant l’acte, el vicepresident va recollir el premi FARAM 2019 pel compromís del Govern d’Aragó amb l’impuls del projecte MotoStudent, amb Technopark de MotorLand com a centre d’operacions d’aquesta competició. Finalment, la Federació Aragonesa de Motociclisme també va reconèixer el treball i dedicació del Diario de Teruel per la seva tasca informativa en temes relacionats amb el motociclisme i es va fer lliurament dels trofeus que acrediten als millors pilots de les diferents modalitats a la temporada passada.

El Club Trial Matarranya, adherit actualment a la FARAM, a més de concentrar els pilots més importants del trial d’Aragó i d’Espanya, va organitzar la passada temporada una prova del Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat. Sergio Puyo, secretari oficial del club i pilot de trial matarranyenc va acudir a la gala en nom del club presidit per Tomás Guimerà. L’acte, a què també van assistir el president de la Federació Espanyola de Motociclisme i el director general d’Esports d’Aragó, va ser una “dosi de motivació i ganes per seguir treballant i fent motociclisme”, va explicar Puyo.

Aquest esport, a més de fomentar la mateixa disciplina, ha aconseguit situar al Matarranya en mapes no només aragonesos, sinó nacionals i internacionals amb la participació en les diverses disciplines en què competeixen els pilots. Una cosa que és “un els objectius des del club”, tal com va destacar Puyo, “de fet, alguns els pilots que van arribar a Vall-de-roures en les nostres proves, han tornat a visitar la zona”.

Aquesta temporada el Matarranya acollirà una nova prova del Campionat d’Aragó de Trial. A pesar que la data està per concretar, el Club Trial Matarranya espera poder acollir aquesta nova modalitat esportiva a la fi de setembre en Massalió.

PAULA VIVER
Mitjans