Logotips d'organismes oficials

Dos podis per al Club Trial Matarranya en la primera prova nacional

David Millán (TR3) i Sergio Puyo (TR4) van aconseguir colar-se entre els primers llocs de les seves categories

Campionat d'Espanya de Trial a Vall-de-roures el passat mes de novembre. / Foto: J. Puig

Diumenge passat 9 de febrer va donar inici una nova temporada del campionat d’Espanya de Trial a Aitona, Lleida. En la primera prova d’enguany en el campionat, dos matarranyencs van aconseguir colar-se entre els primers llocs de les seves respectives categories. Durant el trial d’Aitona, David Millán i Sergio Puyo van competir en TR3 i TR4 respectivament.

Una prova que va destacar per l’alta participació de corredors que es van desplaçar fins a Catalunya des de tota la península. La prova es va allargar una mica més de cinc hores, el temps que van trigar la majoria de pilots a completar les dues voltes a les dotze zones de la competició. “A més, les baixes temperatures i el fred van marcar el desenvolupament de la primera volta que va ser una mica més complicada”, va explicar sobre aquest tema el corredor de TR4, Sergio Puyo. El pilot de Sherco finalment va obtenir la segona posició, empatat a punts amb el tercer classificat amb qui possiblement es juguen els primers llocs de la categoria amb més participació i, per tant, més competitivitat del campionat.

Un graó menys en el podi va ascendir David Millán, qui competeix en aquesta temporada en la categoria TR3. El pilot que tornarà aquesta temporada a córrer amb Sherco, va sofrir una caiguda en l’última prova del trial de Vall-de-roures que li va impedir començar aquesta nova temporada amb la preparació necessària. “Vaig tornar a córrer en la primera prova del Campionat d’Aragó i a pesar que no vaig tenir bones sensacions, vaig aconseguir emportar-me l’or a nivell aragonès”, va explicar el pilot. A Aitona, Millán va collir un tercer lloc en el campionat d’Espanya després d’haver encarat la primera volta amb possibilitats d’apoderar-se de la victòria i que un “jutge injust m’atribuís 5 punts per error”.

El campionat nacional, que es va clausurar la passada temporada amb la disputa de l’última prova i el lliurament de trofeus en Vall-de-roures, prosseguirà a Galícia en les dues pròximes proves. En total quatre de les vuit proves totals de la competició es desenvolupen en el nord de la península.

PAULA VIVER
blank Mitjans blank