Logotips d'organismes oficials

El BigMat Team de Vall-de-roures lidera la classificació de la lliga de futbol sala sènior

Ian Lombarte, del Pena-roja CF, encapçala la taula dels golejadors amb 7 punts i una mitjana de 2,3 per partit.

Tots els equips juguen a Queretes excepte el Pena-roja C.F. / Foto: NDM

La competició de futbol sala comarcal entre adults ha arribat pràcticament al seu equador. Les cinc primeres jornades de la temporada s’han desenvolupat amb normalitat malgrat les inconveniències patides durant la nevada del passat 20 de gener. Els dos equips de Vall-de-roures tenen la dificultat afegida de no poder entrenar ni disputar els enfrontaments en les seues pròpies instal·lacions. La borrasca Gloria, que va inhabilitar per complet el pavelló poliesportiu de la localitat, obliga els equips a jugar en les instal·lacions esportives de Queretes. L’equip de Beseit, que tampoc disposa d’una pista de futbol sala amb les característiques adequades, també disputa les seues trobades a Queretes.

Amb les cinc primeres jornades completes, el BigMat Team lidera la classificació amb 9 punts i tres victòries. L’únic equip que ha completat els quatre partits de la primera volta és el F.S. Pipins que es troba en el penúltim escaló de la taula classificatòria amb tres punts. Ian Lombarte, del Pena-roja CF, encapçala la taula dels golejadors amb 7 punts i una mitjana de 2,3 per partit.

En la pròxima jornada, els equips completaran la primera volta amb els enfrontaments entre el F.S. Pipins i el Beceite F.S i el líder BigMat Team contra el Pena-roja C.F.

Mitjans