Logotips d'organismes oficials

Els tres equips del futbol regional del Matarranya a molt pocs punts de diferència

El Massalió i el Valderrobres estan empatats a 22 punts i el Calaceit sume 27

El Valderrobres es va emportar el partit contra el Torrecilla / Foto: NDM

CALACEIT
El Calanda (0-1) i el Chiprana (2-0) han frenat la bona ratxa del Calaceit que, encara que no va fer un mal joc, no va estar encertat de cara al gol i el pague car. Contra el Calanda, el Calaceit va demostrar per què enguany està lluitant per les primeres places de la classificació. Malgrat el primerenc gol dels visitants (8′), els calaceitans van dominar totalment la trobada.

De fet, després del gol, i sobretot durant la segona part, els locals van tindre multitud d’ocasions per a empatar i fins i tot guanyar el partit. Tant va anar així, que els de Calanda van haver de defensar-se amb dents i ungles per a evitar perdre els tres punts. “El gol ens va sorprendre però ràpidament ens vam refer i vam començar a dominar el partit”, va dir Alberto Viver, entrenador del Calaceit, que va afegir que “vam fer un partidàs i estic molt content pel joc i l’actitud dels jugadors. No vam guanyar perquè la pilota no volia entrar perquè ocasions vam tindre moltes”. 

Una setmana després, en el partit ajornat contra el Chiprana els calaceitans no van estar tan encertats. Als pocs minuts de començar els locals es van posar per davant. Si bé, els de Calaceit no van baixar els braços, no van aconseguir fer el seu joc enfront d’un rival molt ben plantat al camp. Malgrat això, van aguantar amb l’esperança de l’empat fins al minut 83 en el qual els locals van sentenciar el partit amb el 2 a 0. “Natres vam estar molt espessos i això al final es va reflectir en el marcador”, va apuntar Viver. 

MASSALIÓ
El Massalió va aconseguir sumar la seua tercera victòria consecutiva en la lliga enfront del Torrecilla (4-1) en una trobada que no va ser tan còmoda com expressa el marcador final. El xoc no va començar bé per als locals perquè durant la primera mitja hora els de Torrecilla van eixir amb més ganes i van tindre algunes ocasions de gol. Si bé, passats els trenta minuts, Jorge (37′) va aconseguir obrir el marcador per als locals i el punt va canviar l’actitud del grup que a partir d’aqueix moment va començar a dominar el joc. Poc més va succeir fins al descans. “Ens ha costat molt entrar en el partit i durant els primers vint o trenta minuts, fins que ha arribat el gol, hem patit bastant”, va explicar Óscar Alvarado, entrenador del Massalió. En la segona part, els de Massalió van eixir a per totes. Tant va anar així, que en menys de cinc minuts va arribar el segon gol obra de Marcos (49′). Amb el domini de la trobada els locals van patir l’expulsió d’un jugador que va fer que els de Torrecilla avançaran línies per a buscar la remuntada. Però això ho va aprofitar el Mazaleón que jugant al contraatac va aconseguir dos tants més obra de Juan Miguel (77′ i 84′). Amb el partit sentenciat els visitants van aconseguir el gol de l’honor que va ser obra de Lofti (86′). “Estem molt contents perquè estes tres últimes tres victòries ens donen un bon matalàs de punts per a afrontar les pròximes jornades en les quals ens enfrontarem a rivals molt més complicats”, va sentenciar Alvarado.

VALDERROBRES
Un empat contra l’Albalate (2-2), líder de la categoria, i una clara victòria enfront del Torrecilla (5-1) dóna aire al Valderrobres que se situa en la part mitjana de la classificació amb 22 punts. En el partit contra l’Albalate els de la capital van demostrar que són capaços de plantar-los cara als equips més forts de la lliga. Malgrat que quasi des de l’inici van ser a remolc en el marcador, els locals van aconseguir neutralitzar el primer tant de visitant amb dos gols de Borja (34′ i 37′) que els van portar a anar-se al descans per davant. Després del descans el partit va seguir la mateixa línia, encara que l’Albalate va intentar ser més incisiu per a buscar l’empat. Finalment ho va aconseguir en el minut 79 amb un gol que va posar el 2 a 2 en el marcador final i va decidir el repartiment de punts. 

Molt diferent va ser el xoc ajornat contra el Torrecilla en el qual els de José Vicente Rebullida van ser molt superiors. Tant va ser així que al final dels primers 45 minuts el marcador ja mostrava un 4 a 1 gràcies als gols de Javier (5′) i Óscar (10′, 20′ i 41′). Després de l’aturada, va baixar la tensió del partit, encara que el Valderrobres va continuar dominant clarament el xoc i ja en el 85′ Jorge va posar la guinda al marcador aconseguint el 1-5 final. “Va ser un partit que ens va resultar més fàcil del que esperàvem. Anàvem molt concentrats perquè és un camp de terra i molt xicotet pel que des del primer minut vam ser per totes, i això ens va eixir bé”, va apuntar Rebullida.

MARC MARTÍ
blank Mitjans blank