Logotips d'organismes oficials

Se suspenen la marxa senderista i el cross de la Comarca del Matarranya pel coronavirus

La Comarca del Matarranya ha decidit suspendre diversos actes com a mesura de prevenció pel coronavirus

El cross comarcal tampoc es celebrarà / Foto: P.Viver

La Comarca del Matarranya ha decidit este mateix matí suspendre diversos dels esdeveniments multitudinaris que s’organitzen des d’esta administració. La marxa senderista comarcal, que anava a celebrar-se este diumenge en Torre del Compte, ha sigut el primer acte suspés. Esta decisió s’ha pres des del sentit de la responsabilitat, com una mesura que contribuïsca a frenar l’expansió del COVID-19 i en la mateixa línia de suspensió d’esdeveniments que s’està duent a terme en tot el país. En la Marxa senderista participen cada any unes 1.000 persones, límit al qual es situen les restriccions. “Encara que no arribàvem a les 1.000 persones hem preferit ser responsables i suspendre l’acte”, ha explicat Salomé Roquer, tècnica del Departament d’Esports.

Des de l’administració comarcal, i en vista de no poder realitzar la marxa comarcal durant els pròxims mesos, s’informa els inscrits que la quota que prèviament havien pagat es retornarà íntegra al mateix número de compte des del qual havien fet la transferència. A més, des de l’administració se sol·licita comprensió atés que el procés administratiu de devolució de quotes podria costar un temps.

A més, la Comarca ha suspés altres actes que anaven a celebrar-se en les pròximes setmanes. Així, queda cancel·lada la taula redona ‘Dones davant el repte de la igualtat’ que s’anava a celebrar este diumenge a Lledó. El taller d’oci participatiu dels agents turístics del territori del pròxim dilluns també queda sospés. El XVIII Cross de la Comarca del Matarranya a Valljunquera tampoc se celebrarà este 22 de març.

Video Thumbnail

Coronavirus Matarranya

La Comarca del Matarranya ha decidit este mateix matí suspendre diversos dels esdeveniments multitudinaris que s'organitzen des d'esta administració. La marxa senderista comarcal, que anava a celebrar-se este diumenge en Torre del Compte, ha sigut el primer acte suspés. Esta decisió s'ha pres des de

REDACCIÓ
blank Mitjans blank