Logotips d'organismes oficials

La Federació Aragonesa de Futbol suspén les lligues regionals

Les lligues suspenen els partits de les seues pròximes dos jornades

Els equips del Matarranya tampoc jugaran els seus próxims partits / Foto: PVS

En relació a les mesures preventives i recomanacions de salut pública preses pel Govern d’Aragó en l’àmbit de la Comunitat Autònoma a conseqüència de la situació i evolució del coronavirus i en relació amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat, la Comissió Permanent de la Junta Directiva de la Federació Aragonesa de Futbol va comunicar ahir la suspensió de les activitats esportives.

D’esta manera, les lligues dependents de la Federació suspenen els partits de totes les seues competicions en l’àmbit territorial en les seues pròximes dos jornades, en les dates compreses entre l’11 de març fins al 26 del mateix mes. En esta, s’inclouen les lligues de futbol 11 regional i les lliga de futbol sala sènior del Matarranya.

En el comunicat oficial de la Federació esportiva, esta afirma que es determinarà amb suficient antelació la recuperació de la normalitat en els calendaris de les diferents competicions. Les dates que podrien albergar els pròxims partits serien les corresponents al període de Setmana Santa (del 9 al 12 d’abril), el 23 d’abril i l’1 de maig.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank