Logotips d'organismes oficials

Es cancel·la el futbol regional en una temporada que semblava prometedora per als equips del Matarranya

Segons ha informat la Federació, hi haurà promocions però no descensos

El Calaceit, en quinta posició, encara podia haver lluitat per a promocionar. / S. Colomé

La lliga de futbol de primera regional estava sent profitosa per als tres equips del Matarranya. El Calaceit, amb 30 punts, es trobava en la cinquena posició de la classificatòria, a cinc punts del Chiprana. “El Calaceit ha fet un molt bon equip i ha estat una llàstima que no hagi pogut acabar la temporada ja que haguessin pogut lluitar per promocionar“, ha comentat Sergi Manero.

Per la seva banda, el Valderrobres es trobava en sisena posició a només dos punts del Calaceit. Un equip que havia baixat esta temporada des preferent i que havia configurat una plantilla pràcticament nova, a la qual li han fet falta minuts per consolidar-se com equip. Finalment, , el Massalió seguia als seus veïns en la classificació, sent el setè amb un total de 22 punts.

Després de disputar setze jornades, l’Estat d’Alarma va paralitzar la competició. En aquest sentit, la Reial Federació Espanyola de Futbol va emetre un comunicat el passat 6 de maig donant a conèixer la proposta de cancel·lació de les competicions no professionals de futbol i especificant que sí que hi haurà promocions però no descensos.

“És una llàstima ja que els equips del Matarranya estaven jugant molt bé i encara podia passar de tot. Ara restem a l’espera de saber què concrecions es donen respecte al desenvolupament de la temporada que ve”, va comentar Rocío Zapater, tècnica d’esports de la Comarca d’Matarranya.

SABINA COLOMÉ
blank Mitjans blank