Logotips d'organismes oficials

El Matarraña Team proposa una competició online

A més, demà pujaran sis vegades al Periganyol en l’objectiu de visibilitzar als seus sis patrocinadors

Els objectius són dobles: donar a conèixer el territori i donar visibilitat als patrocinadors de l'equip. / Foto: Matarraña Team

El Matarraña Team no descansa. I és que després de fer varies propostes sense sortir de casa durant el confinament, en la desescalada no s’han volgut quedar enrere i ja tenen dos noves iniciatives per a dinamitzar l’esport i visibilitzar els paratges naturals de la comarca.

D’una banda, l’equip d’esports de muntanya ha creat una competició online amb l’aplicació STRAVA. A través del seu perfil, Matarraña Team-Kms por un sueño, tot aquell interessat podrà descobrir diverses rutes virtuals per indrets ben diversos del territori. “És una manera de motivar a la gent per a fer esport”, ha comentat David Vives, esportista del Matarraña Team.

Però esta no és la única proposta. Aprofitant el procés de desescalada, demà dia 6 de juny pujaran sis vegades al Periganyol en l’objectiu de visibilitzar els sis patrocinadors del Matarraña Team. La ruta, sortint des de Beseit, suposarà un total de 24 km de recorregut i 2.000m de desnivell positiu. Carlos Jávega, un dels fundadors de l’equip, farà les sis ascensions i, en cada una d’elles, anirà acompanyant per un petit grup de corredors. “Creem que és una manera de donar-los-hi visibilitat i propulsar-los en esta tornada a la nova normalitat, tornant-los un granet del molt que ells ens han donat”, ha remarca Vives.

SABINA COLOMÉ
blank Mitjans blank