Logotips d'organismes oficials

L’Escola de Futbol Base de Valderrobres cancel·la totes les seues competicions

L'Escola considera "insuficients" les mesures proporcionades per la Federació Catalana de Futbol

Imatge d'arxiu de l'equip femení de l'Escola. | Foto: NDM

L’escola de futbol de la capital del Matarranya de manera conjunta amb l’Ajuntament de Vall-de-roures han emés un comunicat en el qual confirmen la desvinculació de totes les competicions en les quals participen els diferents equips de l’Escola per a la pròxima temporada 2020-2021. L’Escola de Futbol Base de Valderrobres no inscriurà a cap dels seus equips a cap de les lligues de la Federació Catalana de Futbol, anul·lant així qualsevol classe de partit oficial que es poguera disputar en els pròxims mesos.

L’escola afirma que amb la decisió pretén no posar en risc als integrants dels equips ni als seus cercles familiars ni amistosos. “Després de prendre esta difícil decisió, creiem que ara mateix és el millor per a no posar en risc a cap jugador, així com als seus familiars o als nostres entrenadors i ajudants”, subscriu el comunicat. En esta línia, l’Escola considera “insuficients” les mesures proposades per la Federació Catalana de Futbol per a afrontar les trobades esportives de manera segura evitant la propagació de la COVID-19 i assegura que els protocols s’han proposat “sense arribar a garantir la seguretat de tots els integrants de l’Escola”.

D’esta manera, bona part del futbol base del Matarranya es veu cancel·lat, restant a l’espera els equips competitius pertanyents a les activitats esportives comarcals. Els entrenaments esportius de l’escola de Vall-de-roures continuaran actius, realitzant agrupacions estables i aplicant les mesures de seguretat pertinents.

REDACCIÓ
Mitjans