Logotips d'organismes oficials

Es reactiven les activitats esportives comarcals després de l’estiu

La Comarca proposa dos torneigs de tenis i frontenis i sortides senderistes per la zona

Els senders de la zona acolliran una sèrie de sortides senderistes. | Foto: NDM

El Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya ha organitzat tres activitats esportives gratuïtes que se celebraran durant este mes de setembre per a obrir peu a les activitats anuals que es desenvolupen a l’una que el curs acadèmic. En esta ocasió, la Comarca ha proposat tres iniciatives diferents: una eixida senderista, un torneig de tenis i un torneig de frontenis per parelles.

L’eixida senderista, que se celebrarà el diumenge 20 de setembre, recorrerà part del terme municipal de Pena-roja de Tastavins partint des de la plaça de l’Església i arribant fins a un dels punts més emblemàtics del municipi com és les Roques del Masmut. La proposta va sorgir després de l’adequació de senderes que es va realitzar per part dels monitors esportius comarcals durant la fi del confinament en la qual van recórrer i van remarcar el 100% dels quilòmetres pertanyents a PR. Les inscripcions per a la marxa senderista, que començarà a les 09.30 hores, estan obertes fins al pròxim 17 de setembre. “Serà una ruta de dificultat mitjana en la qual podrem anar contemplant el paisatge. Qualsevol persona pot realitzar-la sense problemes”, va explicar Salomé Roquer, tècnica d’Esports a la Comarca. La ruta podria ser la primera d’una sèrie d’eixides senderistes. “Ens agradaria que durant els pròxims mesos cada 15 dies poguérem realitzar eixides en grup per a conéixer el territori”, va proposar Roquer.

Altres tres localitats acolliran dos tornejos per parelles de tenis i frontenis. Les dos competicions donaran inici el dilluns de 14 de setembre. “La proposta va sorgir arran de l’alta participació en les activitats de tenis del curs passat”, va explicar la tècnica. Les modalitats no comporten contacte entre participants, el que facilita l’adaptació a la situació actual, i a més, cada jugador portarà el seu propi material.

El torneig de tenis se celebrarà en els pavellons de Calaceit i Mont-roig, inclourà categoria masculina i femenina en les modalitats d’adult i infantil i es premiarà a les 3 primeres parelles classificades. Per part seua, el torneig de frontenis es disputarà a Valljunquera en categoria infantil i adult. Les inscripcions per als tornejos són gratuïtes però obligatòries fins al pròxim 11 de setembre a la pàgina web de la Comarca del Matarranya.

Totes les activitats es realitzaran seguint els protocols sanitaris recomanats per a la prevenció de la COVID-19.

REDACCIÓ
Mitjans