Logotips d'organismes oficials

Més de 50 inscrits en la marxa senderista a les Roques del Masmut

Durant la caminada es va extraviar un grup de senderistes encara que no van córrer perill

Video Thumbnail
Marxa senderista a les Roques del Masmut
El final del confinament va marcar un abans i un després per a les sendes del Matarranya. Els tècnics esportius de la Comarca van recórrer la totalitat dels quilòmetres adequant les rutes i sendes que discorren pel territori comarcal. Entre una de les propostes per a la reactivació esportiva la Coma

El final del confinament va marcar un abans i un després per a les sendes del Matarranya. Els tècnics esportius de la Comarca van recórrer la totalitat dels quilòmetres adequant les rutes i sendes que discorren pel territori comarcal. Entre una de les propostes per a la reactivació esportiva la Comarca va oferir el passat cap de setmana una eixida senderista a les Roques del Masmut situades a Pena-roja de Tastavins.

Més de 50 inscrits van acudir a la cita de localitats com Alcanyís, Calaceit o La Freixneda, sent el públic més nombrós el de Pena-roja. En total es van recórrer uns 12 quilòmetres fins a les grans penyes. “És una ruta molt atractiva que discorre fins a la base de les Roques del Masmut i en la qual també es podia ascendir fins al mirador”, va explicar Salomé Roquer, tècnica d’Esports comarcal.

Durant la caminada es va extraviar un grup de senderistes, un succés que no va transcendir en gran manera. “Aprofitem per a recordar que en les eixides hem de seguir una sèrie d’indicacions”, va explicar Roquer, “cal respectar a la persona encarregada de guiar en la ruta”.

L’activitat, juntament amb els campionats de tenis i frontenis, són activitats alternatives que s’oferixen des de la Comarca de manera esporàdica. “Vam buscar activitats que es poguessen fer guardant totes les mesures de seguretat”, va dir la tècnica. Totes les activitats han pogut tirar endavant este mes de setembre.

REDACCIÓ
Mitjans