Logotips d'organismes oficials
blank

Guimerá aconseguix el tercer puesto al Campionat d’Enduro de València

La competició, que era puntuable per al Campionat d'Espanya d'Enduro, va posicionar al del Matarranya al puesto número 26

Guimerá durant el Campionat a València. | Foto: NDM

El diumenge 4 d’octubre la localitat de Cabanes a València acollia la segona prova del Campionat d’Espanya d’Enduro, a la qual acudia el pilot de Vall-de-roures Raúl Guimerá.

El matarranyenc va participar en la categoria Sènior A del Campionat de València, la màxima categoria a escala territorial. En la prova va aconseguir la tercera posició, “en este cas no he pogut apuntar-me al nacional perquè encara estic amb els tràmits del carnet de la moto”, va explicar el pilot.

La competició, que era puntuable per al Campionat d’Espanya d’Enduro, va posicionar al del Matarranya al puesto número 26. Guimerá va assegurar estar “content en la classificació respecte al temps al Campionat d’Espanya”.
El recorregut per a la categoria en la qual va participar Guimerá constava de 4 voltes d’uns 45 km cadascuna. Al final de la jornada el pilot del Matarranya va realitzar uns 200 km, des de les 9.15 del matí que va eixir, fins a les 16:40 que va acabar la carrera.

El futur de les competicions és incert, ja que la COVID-19 ha obligat a suspendre la majoria de les proves. En este sentit, la prova del Matarranya del Campionat d’Aragó, que haguera tingut lloc a Massalió, no es realitzarà.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank